På bildet: Lise Markussen (t.v) og Berit Eriksen Løkstad (t.h) er
initativtakere til et månedtlig treff for salangen-folk i Oslo.


Målet med å arrangere et treff en gang i slutten av hver måned er for å kunne opprette kontakt med utflyttede salangsværinger som bor i Oslo. De to damene har allerede vært i kontakt med mange "kjente fjæs" i fra Salangen nede i Oslo-gryta. - Vi er overbevist om at det finnes flere her nede i Oslo som er fra Salangen, og disse vil vi gjerne møte, sier Lise Markussen ovenfor nettavisen Salangen-Nyheter.

 

Utested er møteplassen
De har allerede ordnet seg en møteplass i Oslo. Utestedet "Tre brødre" blir treffplassen for utflyttede salangsværinger. Lise Markussen forteller ovenfor nettavisen at hun selv har sendt e-post til flere ifra Salangen som hun vet bor i Oslo, og avtalt å møtes på utestedet. Dette med stor suksess. - Vi som var på dette første treffet da regnet med at det finnes rundt 30 salangsværinger i Oslo-området, og de er disse vi vil ha kontakt med nå, forteller Markussen engasjert.

 

Slike treff før
Ved tidligere anledninger har det blitt arrangert slike treff for utflyttede salangsværinger i Oslo. Også den gang var det sukess. Man satser på at man den siste onsdagen i hver måned skal kunne treffes. De to damene har i tankene å arrangere det første offisielle møte den 30. november i år, klokken 18.00 på utestedet "Tre brødre" som ligger ved Egertorget i Oslo.


Har du lyst å komme i kontakt med Lise Markussen - klikk her for å sende e-post !