I går 1. desember, i god tid før jul åpnet Sport 1 på Sjøvegan dørene til sine nye lokaler. Dette var noe de ansatte hadde sett fram til en god stund, ettersom den gamle butikken begynte å bli i minste laget. Nå har det imidlertid blitt store endringer. Lokalene er lyse og flotte og det er ganske så høyt under taket, så det blir veldig mye luftigere og bedre enn det var før.


Fornøyd
Ledelsen i butikken er veldig fornøyd med de nye lokalene.- De siste dagene har vært hektisk men det har blitt noe helt annet. Det var godt å få litt luft rundt varene, og så var det så godt å få opp takhøyden litt. Det har blitt så luftig nå i forhold til de gamle lokalene som var små og trykkende, sier daglig leder Brita Sagerup til nettavisen. Når nettavisens journalist ser seg om i butikken, så ser det ut som om de har fått masse nye varer inn etter at de kom inn i de nye lokalene, men det har de altså ikke. De har hatt alle varene fra før, men siden det var så trangt i butikken måtte de ha mye varer liggende på lager.


Ros fra kundene
Vi spurte noen kunder hva de syntes om den nye butiken og samtlige var skjønt enige. - Dette var blitt en flott, lys og stor butikk. Den gamle butikken var trang, mørk og rotete, nå ser vi alt de har, sa en av de kvinnelige kundene. En mann sa at den nye og flotte butikken var større og finere en storbybutikkene. Kundene er i korte trekk veldig fornøyd med butikken. - Det har vært en del folk innom, det har vært bra trøkk i dag, sier butikkansatt Eirik Torgersen som selv er kjempefornøyd med butikken.