Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
tennergranadirektebig
Are Apeland (t.v) og Jon Henrik Larsen er begge klare for direktesendt julegran-tenning på Salangen-Nyheters WebTV lørdag ettermiddag. FOTO: JOHN-KÅRE BJØRNDAHL

Nettavisen direkteoverfører julegran-tenning:

Tenner grana direkte !

SJØVEGAN: Salangen-Nyheters WebTV overfører direkte julegrantenningen på torgallmenningen på Sjøvegan lørdag klokken 15.15. Men allerede 14.45 starter vi vår oppladning på web-tv.


Nytt av året tar Salangen-Nyheters WebTV og overfører julegran-tenningen i sentrum av Sjøvegan. Tidligere om årene har julegrana blitt tent på den første søndagen i advent, men i år har handelsstanden i lag med Salangen skolekorps blitt enige om å tenne grana lørdag ettermiddag - dagen før første søndag i advent. - Vi ser frem til å sende disse hyggelige bildene direkte ut på web-tv fra Sjøvegan lørdag ettermiddag, sier sjefsredaktør Jon Henrik Larsen i nettavisen. Han og Are Apeland skal stå for formidlingen av det som skjer i på torget lørdag ettermiddag.


Hele verden kan se
Viktige begivenheter i Salangen har tradisjon for å bli overført på web-tv. - Vi har jo allerede ett opplegg på at vi overfører nyttårsfyrverkeriet fra Henriksenkaia på web-tv. Nå ønsker vi og skape en tradisjon med å tenne julegrana også på web-tv. Dette for at jeg vet at det sitter mange tusen utflyttede salangsværinger som ønsker å se julegrana bli tent i heimbygda si, sier sjefsredaktør Larsen. Web-TV sendingen starter allerede klokken 14.45 lørdag ettermiddag fra torget. Følg med du og !

Til nyhetsarkivet
Tips en venn