Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Teaterbesøk imorgen

Filmen Misery er velkjent for mange. Nå kan folk i Salangen få oppleve denne historien på nytt, når Hålogaland Teater legger turen innom imorgen lørdag med teaterversjonen av Misery.


Misery er en mørk reise inn i Stephen Kings univers. Det er en historie om besettelse, overlevelse og en beundrer med brutale baktanker. Forfatteren Paul Sheldon tjener store penger på bokserien Misery. For leseren Annie Wilkes er Misery-serien en besettelse. Når forfatteren kommer ut for en ulykke blir han tatt hånd om av Annie. Det utvikler seg til en maktkamp han er nødt til å vinne for å overleve.


Oscar-belønnet
Misery er skrevet av Stephen King og ble filmatisert i 1990. Kate Bates fikk Oscar for sin tolkning av Annie Wilkes. Når Hålogaland Teater, som første norske teater setter opp denne historien på scenen, er det Maryon Eilertsen som spiller den kvinnelige hovedrollen. Paul Sheldon blir spilt av Duc Mai-The, som er kjent fra Kodenavn Hunter og Brigaden på NRK1.  Misery er Ketil Høegh sin regidebut ved Hålogaland Teater. Denne kritikerroste forestillinga byr på både latter og grøss. Forestillingen spilles i Salangen kulturhus imorgen lørdag 5.desember kl. 19.30.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn