12 ulike melodier ble fremført fra galleriet i Salangen kirke og ut i det store kirkerommet. Aktørene på galleriet denne søndag kveld var Gro Bjerregaard på fiolin, Fredrik Lantz på orgel og sang, og sist men ikke minst Stian Kvien. Sistnevte hadde to fremføringer som var Bjørn Eidsvågs "Eg ser" og "Pie Jesu" av A.L Webber. Den 12 år gamle sølvstrupen gjorde at de fleste tilhørerne fikk gåsehud, så flott var det!


På bildet:
12 år gamle Stian Kvien fremførte "Eg ser" og "Pie Jesu" på en utrolig flott måte. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Traff en "nerve"
Det er ingen tvil om at konserten søndag kveld, som hadde fått navnet "Musikk til ettertanke" slo godt ann blant de fremmøte. Flere av de som nettavisen pratet med etterpå, var meget fornøyd. - Det er slike konserter og arrangementer som dette, som gjør kirka og lokalet her så mye mer virkelighetsfullt, sa en av publikummerne på vei ut av konserten i går.


På bildet:
Salangen kirke var fyllt opp av 150 mennesker søndag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Nydelig fiolinspill
Det utrolig flotte samspillet mellom kantor Fredrik Lantz og Gro Bjerregaard i flere av stykkene gjorde at opplevelsen ble maksimal. Spesielt vakkert var det på fremføringene av "You raise me up" og "Adagio" som begge var meget samspilte mellom orgel og fiolin. Hele konserten søndag kveld, ble avsluttet med storslått applaus fra publikum.