Salangen Høyre ønsket og videreføre kommunestyreoverføringene inn i 2017. Partiet hadde lagt dette inn i sitt alternative kommunale budsjett til kommunestyret. - Vi ønsker og videreføre streaming av kommunestyremøter ut kommunestyreperioden, sa Terje Bertheussen til kommunestyret. Salangen-Nyheter har gitt Salangen kommune et tilbud på kommunestyreoverføringer for ett år, og ut kommunestyreperioden. - Jeg synes det er beklagelig at Salangen Arbeiderparti, Salangen Senterparti, Salangen KrF og Salangen SV ikke vil gå inn for å videreføre dette. Men jeg skal fortsette og jobbe med saken politisk, sier representanten Bertheussen til nettavisen. 

terjebertheussen2016.jpg
Salangen Høyre og representant Terje Bertheussen ønsket å videreføre kommunestyremøteoverføringer ut kommunestyreperioden. ARKIVFOTO: KARI TVEIT


Ba om tilbud i 2016
Det var i starten av september at administrasjonssjefen i Salangen kommune ba Salangen-Nyheter om tilbud på overføring av kommunestyremøter ut året. Nettavisen hadde da ikke overført kommunestyremøter i Salangen siden desember i 2015. Tilbudet ble gitt og det ble godtatt av administrasjonen slik at møteoverføringer kunne starte allerede fra og med 12.september. Tre møter har i år blitt sendt direkte på web-tv fra kommunestyret i Salangen.