På bildet: Gjestene koset seg hos Torstein Sørensen på nypuben
Fryseriet i helga.


Fryseriet Pub fikk en kjempestart fredag kveld da stedet åpnet for publikum. Innehaver Torstein Sørensen åpnet dørene med store smell. Fyrverkeriet som han sendte i luften skulle fortelle folk at dørene nå offisielt var åpnet. Folk var heller ikke sen med å komme ut heller. Litt over klokken ti på fredagskvelden var lokalet fyllt opp med gjester.


God helg
Trenden med mye folk fortsatte også lørdagen. Folk strømmet til, og når dørene ble stengt lørdag kveld kunne Torstein konstatere at han hadde hatt inne rundt 200 mennesker i løpet av hele helgen. - Det har vært kjempeartig, stress og glede, forteller Torstein ovenfor nettavisen. Det var også fin dansemusikk begge åpningsdagene. Geir "Elvis" Larssen sto for dette. Publikum skrøt av trubaduren som fremførte flere kjente låter for de nye pubgjestene.


- Dere får det til her i Salangen!
Lavangsværingene Aina Spansgård og Harald Lyngmo (bildet) hadde tatt turen over fjellet for å besøke den nye puben på Medby. - Dette var en skikkelig fin pub. Her trives vi allerede, sier Aina Spansgård. Vi må jo hit til Salangen for å komme oss på pub, i Lavangen er det jo ingenting, sier Harald Lyngmo litt snurt.
- Hva synes dere om han Torstein ?
- Nei, dere er skikkelig heldig som har han Torstein, sier Aina Spansgård. Eg har jo sett han før,da han dreiv å reiste rundt og spelte på "husan" i regionen her, sier Spansgård. - Dere får det virkelig  til her i Salangen. Vi har ingen slike ildsjeler i Lavangen, og det er synd, sier Harald Lyngmo. Prisene på drikkekartet var heller ikke så verst, var de to lavangsværingene enige om. Utestedet på Medby er det femte utestedet Salangen har i dag.

Alle foto: Jon Henrik Larsen