Hun var ikke klar over at hun skulle få besøk på døra, med kamera og lys og med reporter som skulle si gratulerer så mye!.

Magnhild Karlsen bor på Bones i Bardu og ante fred og ingen uro når det plutselig banket på døra. Nettavisens redaktør Jon Henrik Larsen hadde en overraskelse til den eldre damen, som er nærmest fast seer og lytter på sendingene til Salangen-Nyheter.

- Nå har jeg en overraskelse til deg. Og det er ei Lofotkista. Den har du vunnet, Magnhild, sa Jon Henrik med et stort smil om munnen. 

Magnhild Karlsen har i lag med flere hundre andre mennesker vært med i hele desember og sendt inn meldinger og hilsninger i sendingene "SNs Nattshow" på SN-TV og SN-DAB Radio. Det har gjort at hun har fått et lodd med i trekningen av konkurransen. 

22.desember ble det offentliggjort hvem vinneren var. Vi gratulerer Magnhild så mye med gaven, og håpet den varmet godt igjennom julehøytiden!.

saagladforaahavunnetbig.jpg
Magnhild Karlsen, som bor på Bones i Bardu vant den store premien i Salangen-Nyheters seer- og lytterkonkurranse. Nemlig en flott Lofotkiste med gode matvarer fra Lofoten Produkter. FOTO: IDA MARLÈN SVENDSEN