Ketil Stokkan har fått ett eget forhold til Salangen når det gjelder konsert og mat. I sommer var han og Tore Hansen i bygda og holdt konsert under Millionfisken- festivalen. I den anledning var de på Garsnes Brygge og spiste nydelig mat, noe som helt klart gjorde ett ekstra inntrykk på Harstad-væringen Stokkan. - De har så god mat der borte. Det er helt unikt. Det er virkelig sjel i maten deres. Ta mæ tilbake til Garsnes igjen, sa Ketil Stokkan til nettavisen under ett intervju i sommer.


Innfridde ønsket
De gode ordene til Stokkan var søt musikk i ørene til innehaver av Garsnes Brygge, Andreas Utstøl som ønsket og ta Stokkan på ordet, og få han tilbake til Salangen. Som sagt, så gjort. Fredag kveld sto Ketil Stokkan med band på scenen inne på Lundbrygga Pub på Sjøvegan. Rundt 110 mennesker fra Salangen og regionen forøvrig hadde kjøpt billett for å få med seg slagerne til 55-åringen, som for tiden bor i Balsfjord.


Ketil Stokkan samlet rundt 110 betalende mennesker på Lundbrygga Pub fredag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Begynte tøft
I velkjente toner til "Vent, ikkje legg på" gikk Ketil Stokkan i gang med konserten, og fikk publikum i det intime lokalet på Lundbrygga med, fra første tone. Utover i konserten ble de kjente sangene servert som "Brandenburger tor", "Romeo", "Samme charmeur" og selvsagt noen av de nyeste sangene på hans siste plate "Ta mæ". Med en slik tirrade av kjente låter var det kjempegod stemning og allsang faktor på kaikanten utover mot midnatt. - Det var en utrolig bra kveld. Bra med folk og god stemning, og da er også jeg fornøyd, sier innehaver Andreas Utstøl til nettavisen etter konserten.