Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Støtter opp om skole

I forbindelse med diskusjonen om nedleggingen av Sjøvegan videregående skole, startet elevrådsleder Lise Fjærvoll en underskriftskampanje til støtte for skolen. Dette har nå gitt uttelling.


Elevrådsleder ved Sjøvegan videregående skole, Lise Fjærvoll startet for to uker siden en underskriftskampanje som innebærte at personer kunne skrive under på papir, dersom de ikke ønsket at Sjøvegan videregående skole skulle bli lagt ned. Kampanjen har i to uker ligget ute på Rema 1000 og Coop Prix på Sjøvegan.


Engasjerer seg
Hittil har over 1558 personer gitt sine underskrifter til at Sjøvegan videregående skole skal leve - Jeg synes at dette er ganske gode tall, forteller Lise Fjærvoll. Kampanjen avsluttes nå på torsdag, men saken om skolenedleggelsen vil bli videre fulgt opp, legger Fjærvoll til.


Likt av folket
Det er tydelig at folk i Salangen vil verne om skolen for framtiden. Det er også folk fra andre kommuner som Bardu, Dyrøy og Lavangen som har skrevet under på kampanjen. - Dette er standfast bevis på at folk i hele regionen vil at skolen skal fortsette, avslutter Lise Fjærvoll ovenfor nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn