På bildet: Johanne og Tollef Tollefsen fikk prisen "Årets Salangen-
stjerne" fra nettavisen i går.


I går ble prisen "Årets Salangen-stjerne" delt ut til Johanne og Tollef Tollefsen på Sjøvegan. De fikk prisen i år for sin sterke frivillige innsats både innenfor kirken i Salangen, samt at Tollef er flittig på Salangen bo- og eldresenter der han spiller musikk og synger med beboerne. De har blitt foreslått av mange lesere den siste tiden til prisen, så det var ikke vanskelig for undertegnede og kåre en vinner tirsdag ettermiddag. Prisen blir delt ut til personer, lag, foreninger eller bedrifter som har gjort noe bra for innbyggerne i Salangen det siste året.

 

Mange om "beinet"
Det var mange personer som ble foreslått til prisen. Blant annet fikk næringsforeningsleder Mary-Anne Winstanley stemmer, det samme gjorde Mental Helse i Salangen i år også. May Eriksen på Salangen Aktivitetssenter og Frivillighetssentral ble også foreslått til prisen. Til neste år deles prisen ut på nytt, og vi håper på like god oppsluttning da, som i år.

PS ! I neste videonyhetssending som kommer ut før julaften vil du kunne se et lengre intervju med prisvinnerne Johanne og Tollef.

Foto: Jon Henrik Larsen