Kvelden kunne nytes med god musikk og varm julegløgg i Salangen kirke, der Viseklubben Baluba holdt sin årlige julekonsert. Tildekket med en vakker adventfarge ble det spilt fløyelsmyke toner fra både gitar, piano og munnspill i samspill med vakre vokaler. Fra repertoaret kunne publikummet nyte vakre salmer og julesanger. Blant annet sang Hilde Løvberg og Siv Asplund Blix låta "Bånsull", som originalt stammer i fra Målselv. Salangen Barnekor fikk også bruke stemmebåndene sine, da de sang en vakker versjon av "Tenn Lys" og "En stjerne skinner i natt".

julegloggen_ingress2.jpg
Katrine Mari Norgård sang "My Grown up christmas list", noe som sto i perfekt stil til hennes sangstemme. FOTO: ALEKSANDER WALØR


Sang for full kirkesal
Viseklubben Baluba trakk til seg et stort publikum. Ved inngangen ble det solgt vel over 180 billetter, men siden barn fikk gå inn gratis, kan det gjettes at det det var vel over 200 besøkende som ville få med seg musikken, og kanskje en skvett med julegløgg. Desverre ble det en utfordring, for 15 liter gløgg viste seg ikke å være nok. Heldigvis var det mer enn nok av juleglede fra musikerne i Salangens egen viseklubb.

julegloggen_BIG.jpg
Det gikk fort tomt for julegløgg, men det var fortsatt nok pepperkaker å nyte under julekonserten. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Se videoreportasje fra konserten i SN-TVs "Ettermiddag" kl. 17.00 fredag !