Jardar gleder seg til årets julekonsert i Salangen kirke. – Det er strålende artig å spille på Sjøvegan og jeg gleder meg veldig, sier Jardar og håper at kirken blir fullstappet denne kvelden. – Det er alltid artig å spille når kirken er full av folk, forteller Jardar. Årets konsert har dratt fulle hus over alt hvor han har vært hittil i år, og tilbakemeldingene han får er at det er den fineste han har hatt hittil. Så vi har alle noe å se frem til.

Adventsdrøm
Jardar er i disse dager ute med ny jule-cd som heter ”Adventsdrøm”. – Etter julekonserten i fjor var det en del salangsværinger som spurte etter en del låter som jeg ikke hadde spilt inn - som for eksempel The prayer og Va pensiero. Jeg trodde jeg hadde laget min siste juleplate, men så fant jeg ut at jeg hadde nesten nok til en hel plate. Og når jeg i tillegg hadde en del sanger jeg hadde laget selv, var det bare å hive seg i studio og spille inn.

Les Miserables
Hvordan mannen får tid til alt, er et mysterium. Jardar er fullt opptatt med hovedrollen i Hålogaland Teaters storsatsning Les Miserables. – Jeg har gjort så godt jeg har kunnet. Jeg har aldri spilt teater før, men med 60 utsolgte forestillinger i Tromsø og stående applaus hver gang må jeg ha gjort noe rett en eller annen plass, sier mannen og virker helt overveldet over suksessen. Juleplaten jeg har gitt ut ble spilt inn i mars og april, og jeg har finpusset på den innimellom slagene med Les Miserables. Det er spilt inn nesten live i studio, og jeg har fantastiske musikere med meg så det ble en veldig flott plate, forteller Jardar og er spent på hvordan den blir mottatt. Det vil selvsagt bli muligheter for å kjøpe platen under julekonserten, men da må man ta med kontanter for Jardar har ikke betalingsterminal. Så får vi se om dette blir Jardars siste juleplate, eller om publikum klarer å overtale han til å lage en til.