Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Stas med julemesse !

Lørdag ble det for fjerde gang arrangert en godt besøkt interkommunal julemesse på Salangen kulturhus.


Det er fjerde gang det arrangeres en interkommunal julemesse i Salangen. Personer fra kommunene Salangen, Lavangen, Ibestad og Gratangen var tilstede med sine respektive produkter på messen. - Jeg har strikka alt dette sjøl, og det er jo så fint å kunne se at folk gir dette i julegave til noen de er glad i, eller bryr seg om, sier Astrid Johnsen ovenfor nettavisen.


Husfliden
På lørdagens julemesse kunne du finne alt innenfor husflidens kategorier. Og mange fant nok sikkert julegavene på messen, som er blitt en tradisjon å arrangere i Salangen. Også skårvikingen Gunn Fischer debuterte med sine håndlagede produkter. - Dette har vært helt utrolig. Jeg har solgt og solgt i hele dag. Alle er ute etter disse luene som jeg har tøva. Det er helt fantastisk, sier Fischer som ikke hadde trodd på slik stor respons på messen.


Kaffe og kaker
For de som hadde handlet nok, var det enda et tilbud å besøke på messen. Husflidslaget i Salangen hadde fått laget ulike kaker til messen, for å selge i lag med en god kopp kaffe. - Det er mange julemesser i kommunene nå for tiden. Men vi er fornøyd med oppsluttningen vi har hatt her i dag, sier medlem i husflidslaget Martha Johansen til nettavisen.  

Til nyhetsarkivet
Tips en venn