Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Onsdag 20. november 2019
 • onsdag1°C
 • torsdag3°C
 • fredag0°C

Siste smånytt

 • onsdag 14:32 Holdt politikontroll Politiet har onsdag morgen avholdt kontroll med fokus på promille og rus samt dokumenter. 16 bilførere ble kontrollert og alle fikk lov til å kjøre ta bilen fatt og kjøre videre.
 • onsdag 10:50 Holder budsjettseminar

  Salangen kommune gjennomfører onsdag budsjettseminar. Deltakere er formannskap og gruppeledere fra Senterpartiet, Arbeiderpartiet og kommunestyremedlemmer fra Sosialistisk venstreparti og Høyre. Her kan du lese programmet.

 • onsdag 10:46 Bibliotek åpnet igjen Lavangen bibliotek kunne i går tirsdag endelig åpne dørene igjen etter en periode med stengning for renovering. Nå vil biblioteket holde åpent tirsdag til og med fredag på ulike tidspunkter. Det melder Lavangen kommunes nettsider.
 • mandag 09:26 Lager radioprogram om barnesanger Salangen-Nyheter lager nå egne radioprogrammer om barnesanger og dens betydning. Produksjonen har fått tilskudd fra Medietilsynet. Det skal totalt lages 10 programmer. Blant gjestene i programmet er hele Norges Hanne Krogh, Eli Johannessen fra Salangen, Anne Marit Norbakken Prestø med flere. Programverter Are Apeland og Harald Hellum.
 • mandag 09:25 Lager radioprogram om barnesanger Salangen-Nyheter lager i disse dager egne radioprogrammer om barnesanger og dens betydning. Produksjonen har fått tilskudd fra Medietilsynet. Programmene skal sendes på SN Radio når de er blitt ferdigstilt. Det skal totalt lages 10 programmer. Denne produksjonen er nå i gang. Blant gjestene i programmet er hele Norges Hanne Krogh, Eli Johannessen fra Salangen, Anne Marit Norbakken Prestø med flere. Programverter Are Apeland og Harald Hellum.
 • mandag 09:22 Iiiiskalde vinterdager Det er i dag mandag mellom -16 og -19 grader på ulike steder i Salangen. Det er meldt om fortsatt kalde ukedager fremover. På Bardufoss lufthavn var det mandag morgen meldt om -29,8 grader. Det er ny kulderekord på stedet.
 • tirsdag 17:58 Setter opp ekstra vaksinedag Salangen kommune melder tirsdag ettermiddag at på grunn av stor etterspørsel etter influensavaksine har helsestasjonen i Salangen satt opp en ekstra dag for influensavaksinering. Dette er fredag 8/11 kl. 11.00-15.00.
 • mandag 16:45 Varsler om strømstans Troms Kraft Nett melder på sine nettsider om at det blir strømutfall på Sjøvegan i Salangen kommune mandag 4.november fra kl. 22.30 til kl. 00.00. Det er hovedsaklig husstander fra Kongsveien 75 til 99 og St.hansveien og Strandveien 2 som blir koblet ut.
 • søndag 14:42 Inviterer til folkemøte I morgen mandag inviterer HRS Miljø til et folkemøte i Lavangen om den nye avfallsløsningen i kommunen. Møtet er klokken 18:00 i kantina på Lavangen skole. Det vil komme representant fra HRS Miljø og orientere om ordningen, og det vil være mulighet for å stille spørsmål.
 • mandag 09:12 Snøen har kommet Snøen har igjen landet på bakken i Salangen mandag morgen. Brøytemannskaper langs veiene har kjørt i dag for å rydde slik at biler på en lett og smidig måte skal komme frem. Det er ventet mer snø i løpet av ettermiddagen mandag.
vis flere
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS