Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Mandag 30. mars 2020
 • mandag-1°C
 • tirsdag2°C
 • onsdag1°C

Siste smånytt

 • lørdag 08:13 Betydelig snøskredfare Nettstedet Varsom.no melder lørdag om snøskredfaren i Sør-Troms. Den oppgraderes nå fra moderat til betydelig. – Sammen med en del ny nedbør vil det legges opp fersk fokksnø, nå i litt nye leområder og lavere ned i terrenget. Mest utsatt er de sørøstlige deler av regionen der det ser ut som det kommer mest nedbør, skriver nettstedet Varsom.no
 • torsdag 11:53 Omlegger veien til legekontoret Gå grunn av grave- og betongarbeider ved inngangspartiet til det nye sykehjemmet er det nødvendig å legge om veien inn til legesenteret. Omleggingen vil bli godt skiltet slik at det vil være greit å finne fram for alle. Den nye veien vil tas i bruk fra onsdag 1. april, melder Ibestad kommune på sine hjemmesider.
 • torsdag 11:50 Har fått ny butikksjef Per Christian Schjølberg er det nye butikksjefen på Coop Extra på Sjøvegan. Han har tidligere jobbet som butikksjef på Coop Prix i Øverbygd.
 • onsdag 17:26 Mistet førerkortet Politiet meldte klokken 17:19 på Twitter at en mann på 18 år ble tatt i 149 km/t i 90-sonen på Fosseng i Bardu. Mannen er anmeldt for fartsovertredelsen. Sak med førerkortbeslag blir opprettet, melder Politiet.
 • søndag 18:10 - Dropp unødvendige turer Veitrafikksentralen Nord ber bilister i utsatte områder i Nord-Norge om å droppe unødvendige bilturer søndag. – Det er både vanskelige kjøreforhold, stengte veier og korona- situasjonen som gjør at aktørene i lokalsamfunnet er presset, skriver Veitrafikksentralen Nord søndag ettermiddag. Blant annet er E6 over Saltfjellet stengt. Her vil det bli kolonnekjøring. Meteorologisk institutt har utstedt gult farevarsel om kraftig snøfokk i Troms og kyst- og fjordstrøkene av Vest-Finnmark, samt på Saltfjellet og i Salten. Det er og varslet om kraftige vindkast i Ofoten, Lofoten, Vesterålen og Sør-Troms. I andre områder er det kuling. Det er dessuten betydelig snøskredfare i store deler av Nord-Norge.
 • lørdag 22:27 Bil kjørte ut i snøen En personbil kjørte av veien på Soløy i Lavangen kommune lørdag kveld. Ifølge Troms politidistrikt havnet bilen i snøskavelen. De to i bilen ble ivaretatt av ambulansepersonell. Veien er nå åpen igjen for trafikk på ulykkesstedet.
 • tirsdag 16:59 Arbeidsgruppe i gang med arbeidet Den 15. mars ble det vedtatt å opprette en arbeidsgruppe for å kartlegge næringslivets utfordringer knyttet til korona-pandemien som har truffet verden. Salangen-Nyheter snakket tirsdag med Hans Christian Gjøvik som er folkevalgte representant. - Vi har startet jobben med kartlegging, men det er for tidlig å si noe om utfallet. Dette ble vedtatt i et ekstraordinært kommunestyremøte på søndag. Nå har vi fått på plass representanter, sier han. Fra lokalt næringsliv deltar Cato Sørensen og Ellen Lise Woll. De folkevalgte representantene er Svein Strømseth, Terje Bertheussen og Hans Christian Gjøvik.
 • mandag 14:32 Strømbrudd flere steder I forbindelse med brutale vindkast og stygt snøvær i Salangen og Lavangen har det oppstått strømbrudd i kommunene. Nettavisen har snakket driftssjef i Troms Kraft Per-Magne Johansen. Han forteller at selskapet har montører ute for å fikse problemet. - Vi har montører ute som er i full sving og leter etter feilen. Vi holder på med å minimere området og lete oss fram til feilen. Foreløbig ser det ut som om vi ikke har funnet feilen. Montørene gjør sitt beste, sier han mandag ettermiddag. Klokken 14:32 mandag er er ennå 115 kunder i området Lavangen som er uten strøm.
 • mandag 08:53 Vil kartlegge karantene-personer Via nettsidene til Salangen kommune kommer det frem at kommune ønsker å få oversikt over innbyggere eller ferierende som er i karantene i forbindelse med bestemmelsene som er gjort på nasjonalt plan. Det er derfor lagt ut et skjema som skal kartlegge alle i Salangen kommune som sitter i karantene eller er på vei hjem til karantene.
 • mandag 08:44 Tre korona-smittet I Lavangen kommune meldes det mandag morgen om at tre av deres innbyggere er smittet av Korona-viruset. De tre har pådratt seg smitten på reise. I Salangen og Ibestad er det ingen registrerte smittede sålangt.
vis flere