Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Torsdag 22. oktober 2020
 • torsdag1°C
 • fredag-2°C
 • lørdag2°C

Siste smånytt

 • mandag 09:17 Har fått ordnet fasaden Butikken Maxi Miljø på Sjøvegan eier bygningen de selv er i, midt i sentrum av Sjøvegan. Bygningen er gammel, og har i helgen fått en "ansiktsforskjønnelse" når det ble malt og på fasaden. Nå ble det mye finere, enn det var tidligere.
 • torsdag 13:02 Asfalterer i St. Hansveien Torsdag 1.oktober og fredag 2.oktober må det påregnes ventetid når man skal kjøre St. Hansveien på Sjøvegan. Dette i forbindelse med asfaltarbeid som pågår på strekningen.
 • mandag 09:38 Vann fra grunnvannsbrønner Salangen kommune benytter for tiden vann fra grunnvannsbrønner på Vasshaug. Dette siden risikoen for mye humus i drikkevann er stor grunnet betydelige nedbørsmengder med påfølgende stor avrenning fra omkringliggende områder.
  I tillegg pågår det arbeider med kommunale vannledninger i område Smedalen. Grunnvannsbrønner benyttes mens dette arbeidet pågår for å sikre en stabil vannforsyning.
 • fredag 12:58 Advarer mot vinterføre I følge nettstedet Varsom.no ventes det natt til lørdag snøbyger over fire til seks hundre meter i Ofoten og Troms. Snøgrensa vil ut over lørdag ettermiddag synke til mellom to og fire hundre meter. Bruk riktige dekk, og kjør etter forholdene.
 • torsdag 08:12 Skal dele ut kulturprisen Mandag 28.september skal Salangen kommune ved kulturseksjonen dele ut kulturprisen og ungdommens motivasjonspris for året 2020. Vanligvis deles denne prisen ut under MIllionfisken i Salangen, men i år har dette ikke skjedd på grunn av koronakrisen. Prisene skal deles ut under kommunestyremøtet.
 • mandag 09:30 Plastbåt på rek En åpen hvit plastbåt på ca. 17 fot er observert ved 08-tiden mandag morgen rekende mellom Kråkerø og Lavangsnes, ca. 150 meter fra land på Kråkerø i Ibestad kommune. Ingen observasjoner av motor eller annet utstyr i båten.
 • tirsdag 09:06 Frivilligsentral gjenåpnes Onsdag 16.september kl. 11.00 "prøveåpner" Frivilligsentralen i Ibestad dørene på Ånstad. Som følge av gjeldende regler for smittevern kan vi tillate inntil 10 personer inne i lokalet samtidig. I denne forbindelse vil det også bli servering ved bordene og det er viktig med god håndhygiene og at avstandsregelen på 1 meter overholdes. Kafeen vil være åpen fra kl 11.00 - 14.00.
 • onsdag 17:16 Slik blir de nye ID-kortene De nye ID-kortene er snart klare. Det melder politidirektoratet. Nye pass og nasjonalt ID-kort skulle opprinnelig være klart i desember 2016, men det er blitt utsatt opptil flere ganger. Norge er i dag ett av tre land innenfor EU/EØS som ikke har innført et nasjonalt ID-kort, sammen med Island og Danmark.
 • søndag 17:05 Over femti navneforslag Kommunal- og moderniseringsdepartementet har fått nær 50 forslag til ny og kjønnsnøytral betegnelse for fylkesmann. Blant de rundt 50 forslagene er alt fra statsdirektør til statsforvalter og fylkeshøvding, fogd og nesseregent. Språkrådet foreslår «Statens oppsyn» med kortvarianten fylkesoppsynet. Og hvis ikke det faller i smak, tilrår Språkrådet «fylkesembetet» eller «statsembetet».
 • lørdag 11:35 Voldshendelse i Lavangen En person er kjørt til sykehuset i Narvik etter en voldshendelse i et hus i Lavangen. Politiet har kontroll på mistenkte og vitner. Politiet melder om at sak opprettes.
vis flere