Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sport

skirenn

Første trening i dag!

SJØVEGAN: Nå begynner SIF-Ski med treninger for den kommende skisesongen. – Det blir treninger for alle aldersgruppene hver onsdag frem til snøen kommer, sier trener Kenneth Daleng.
klatreveggenventerforside

Nå kan du klatre i vei

SJØVEGAN: Salangen Klatreklubb ønsker og tilby litt aktiviteter i høstferien, og arrangerer derfor klatre- og aktivitetsdag i idrettshallen på Sjøvegan.
Snart åpnes anlegg 03

Snart åpnes anlegg

SJØVEGAN: Lørdag 14. september, kl. 12:00, åpnes den fullførte aktivitetsparken i Sjøvegan sentrum, nedenfor Salangen kulturhus.
sif_turn_karneval_ingress

Kickstart på søndag

SJØVEGAN: Etter en stille tid er det nå lagt opp til oppstart med SIF Turn som søndag 1. september inviterer til turning, aktivieter, lek og taco! Har du en turner i huset som vil prøve seg i år?.
nesten_som_et_kunstverk_INGRESS

– Nesten som et kunstverk

SJØVEGAN: Den splitter nye klatreveggen på hele 10 meter i høyden er nå ferdigstilt i Salangshallen, og ble allerede i helga testet ut av ivrige klatrere. – Det blir nesten som et kunstverk, sier kultursjef, Kurt-Jan Kvernmo og ler.
UnderKontroll_Forside

Lokallaget vokser!

TENNEVOLL/SETERMOEN: Like sikker som høsten nærmer seg blir de årlige Fylkeslekene for funksjonshemmede arrangert i Bardu. Team Lavangen med Bente Synnøve Norbakken i front står nok et år beredt, nå med en ny på laget.
erlendsundstrommaalforside

Takker sine støttespillere

NORDKAPP/SJØVEGAN: Salangsværingen Erlend Sundstrøm (bildet) kom som kjent i mål på Nordkapp i går lørdag, og satte ny rekordtid på å sykle Norge på langs. Dagen derpå ønsker han og takke sine støttespillere og heiagjengen rundt han.
SALANGEN-NYHETER.COM

Uavgjort mot Skarp

IDRETTSHEIA: Salangens røde og hvitkledde herrer i 4.divisjon spilte lørdag ettermiddag i mot Skarp på hjemmebane på Idrettsheia. Kampen ble avsluttet med poengdeling til begge lag.
0085_klatreklubb_stine_ingerss

Klatreklubb-møte i kveld

SJØVEGAN: Klatreinteresserte Stine Blegeberg inviterer i kveld kommunens klatreinteresserte til møte på Lysthuset, kl 18.00. Intensjonen er å få etablert en lokal klatreklubb i kommune under Norsk klatreforbund (NKF).
isabell_soerensen_turn_vaaroppvisning_ingress

Alt klart for våroppvisning

SJØVEGAN: 4. juni blir det våroppvisning for gymnastene i Salangen IF Turn. Her skal samtlige partier vise frem hva de har øvd på den siste treningssesongen. Gratis inngang og kafé fra klokken 17:00.
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS