Overstyrmann i rederiet Knutsen O.A.S. - Shipping, Hans- Kristian Langaard søker etter ungdommer som er under utdanning som maskinist eller navigatør/nautiker til tankskip både i nordsjøfart og ellers i verden.

Det er vel ikke hverdagslig at man ser at det søkes etter unge sjøfolk igjennom sosiale medier.

- Nei det kan du si, men som sjømann selv ville det vært morsomt å kunne rekruttere folk fra min egen hjemplass, hvor jeg er født og vokst opp. Jeg seiler jo selv på tankskip og går i nordsjøfart, og akkurat nå ligger vi i England og skal losse olje. Rederiet har jo 40 store tankskip som seiler rundt om i verden, og vi trenger jo dyktige og unge sjøfolk på disse båtene. Det var da jeg tenket at det vill jo vært morsomt å få andørjafolk ombord, og fant ut at jeg skulle oppfordre folk gjennom sosiale medier, forteller overstyrmann Hans-Kristian Langaard til nettavisen.


Oppfordring
Hans-Kristian Langaard er jo født og oppvokst på Andørja, men er flyttet ut og er nå bosatt i Hurdal.

- Det å kunne rekrutere fra min egen hjembygd ville vært kjempemorsomt, eller også i nærliggende områder. Så min oppfordring blir jo at dersom det er noen som leser dette, og har interesse, så ta kontakt med vårt rederi Knutsen O.A.S. Shipping og mannskapssjefen der. Men folk kan også ta kontakt med meg, og jeg vil henvise dem videre, avslutter overstyrmann Hans-Kristian Langaard til nettavisen.