Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
pepperkakahussparbig3
Ungene storkoset seg ilag med de ansatte på Spar-butikken på Tennevoll torsdag formiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Pyntet pepperkakehus:

Små dekoratører

TENNEVOLL: Torsdag var Spar Tennevoll så heldig å få besøk av skoleklubben fra Soløy barnehage og Kanutten barnehage. Butikken hadde noen pepperkakehus de trengte hjelp med å pynte, og ungene stilte villig opp. Tre flotte hus ble resultatet og de kan sees i Spar-butikken.


Det var 7 unger som hadde mye å fortelle når de kom hjem fra barnehagen denne dagen. Det er nemlig ikke hver dag man blir invitert til Spar Tennevoll for å pynte pepperkakehus, en oppgave ungene syntes var meget artig.


Kamelia (5år) og Sigve (5år) forteller de har spist mye godteri. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Smake på godteriet
Skal man pynte julehus må man selvfølgelig få julebrus å drikke. I tillegg fikk ungene servert frukt, men det spørs om det var så mye plass igjen i magene til frukt etter at de hadde forsynt seg rikelig av pynten. Men det er jo kokkens privilegium.


Pepperkakehusene ble vist frem til gjestene i kafeen. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Gis til barnehagene

Husene vil stå til pynt i butikken i en uke til glede for kundene. Etter det blir ett hus sendt til hver av barnehagene, mens det tredje blir stående i butikken og skape litt julestemning frem til jul. - Vi synes det var veldig koselig å få besøk av ungene. Pyntingen foregikk i kafeen og alle kundene kunne komme og se hva vi holdt på med. Det ble veldig god stemning. Vi har gjort dette tidligere, og håper det kan bli en årlig tradisjon, forteller Birgitte Bratsberg ved Spar Tennevoll.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS