Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
LAMO2BIG
Et av nybyggene ved Lamo ungdomssenter. FOTO:GRY MALIN MYRLAND

Byggingen på Lamo ungdomssenter:

Slik blir "nye" Lamo

LABERG: Nå er det ikke lenge igjen før byggeprosjektet ved Lamo ungdomssenter på Laberg er ferdig og bygningene er klare til bruk.


Etter langt tids planlegging og bygging står snart "nye" Lamo ungdomssenter ferdig. Når nybyggene er ferdige vil senteret inneholde totalt 4 bygg med et samlet areal på ca 2100 kvadratmeter. - Med de nye byggene får vi en mere praktisk og tilrettelagt hverdag både for ansatte og beboere, sier daglig leder Bente Pedersen ved Lamo Ungdomssenter til nettavisen.


Snart klare
Administrasjonsbygget er det første som blir ferdigstillet, og det regnes med at bygget er klart til overlevering rundt den 11. november i år. Den nye avdelingen regner de med blir levert en gang i midten av desember. - For at ungdommene skal slippe å flytte tett opp i jula, så vil nok ikke den nye avdelingsfløyen bli tatt i bruk før ut på nyåret, sier daglig leder Bente Pedersen. De nye byggene er moderne og oppdatert i forhold til dagens behov. Vi vil ikke øke antall plasser, men de plassene vi har her vil bli bedre tilpasset når de nye byggene er klare, sier Bente Pedersen ved Lamo Ungdomssenter.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn