Det er i alt fire konserter som skal holdes de to neste ukene for Ibestad-kvinnen Hildegunn Coucheron. En i Kvæfjord kirke, en i Kanebogen kirke, en her i Salangen kirke og en i Ibestad kulturhus. Hildegunn synger, Britt Kristin Fjellstad på klaver og Dag Erik Pedersen på kontrabass.

- Jeg gleder meg veldig. Konserten består av en god blanding av klassiske toner og kjære julesalmer. Tanken er at det skal bli flott, pompøst og jordnært, alt på en gang. Også skal operastemmen få komme frem litt også, fortelle Hildegunn Coucheron til nettavisen.

Det har vært god respons på konsertene som er satt opp, noe mer på de andre enn den i Salangen kirke. Dette er nok mye fordi konserten har fått endret tiden sin opptil flere ganger, dette av forskjellige grunner, men nå er det fastsatt at konserten blir lørdag 12. desember kl. 17:00 i Salangen kirke. 

Det vil bli tatt hensyn til smittevern, det er begrenset til 46 plasser og det kan forhåndsbestilles plasser direkte til Hildegunn. Alle oppfordres til å forholde seg til smittevernreglene som gjelder.

Kommet for å bli
- Jeg er jo originalt fra Andørja og nå flyttet jeg nylig tilbake, i mai. Dette av litt forskjellige grunner, og pga. korona ble oppholdet litt lenger enn planlagt, men nå tenker jeg at jeg har kommet for å bli. Jeg trives veldig godt her, har flyttet inn i barndomsboligen også har jeg fortsatt å gi sangtimer mens jeg har vært her, som jeg også gjorde når jeg bodde i Oslo, og i tillegg har jeg begynt å dirigere det lokale koret her, avslutter Hildegunn med. 

Hun håper også på å få til flere konserter i fremtiden, hun har vært i Salangen kirke før og sunget, gleder seg og kunne nå tenke seg å komme tilbake igjen.