Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
eliseusronhaugbig
Kretsleder, Eliseus Rønhaug inviterer til festkveld torsdag 24.november for alle Coop- medlemmer. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Coop sine medlemmer:

Skal ha stor festkveld !

SJØVEGAN: Kretsutvalget i Salangen og Dyrøy krets i Coop Nord arrangerer storstilt festkveld for sine medlemmer på torsdag 24.november.


Det er helt vanlig at det blir arrangert slike festkvelder for medlemmene i Coop sin krets i Salangen og Dyrøy. Det er Eliseus Rønhaug som er leder og han håper at flest mulig folk kommer. Det hele finner sted på Prix-kafeen torsdag 24.november kl. 19.00.


Treningsorientering
I forbindelse med festkvelden kommer daglig leder, Celia Tande fra Friskhuset for å fortelle om helsemessige fordeler ved treninger, samt om Friskhusets treningstilbud og fasiliteter. Hun vil i tilegg orientere om muligheter for medlemsskap med Coop- rabatt.


Jentoft- historie
Det blir ikke bare treningsprat i løpet av festkvelden. Litt lystig historiefortelling må også til. Jentoft Teigland fra Lavangen kommer og skal fortelle om utvandringa fra Indre Sør- Troms til amerika, med spesiell vekt på Lavangen. I tilegg vil Salangen skolekorps spille i Coop Prix- butikken på Sjøvegan fra kl. 18.15 til festkvelden starter. Det vil bli enkel servering av karbonadesmørbrød, kaffe og kaker.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn