Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Skadet i elgpåkjørsel

En mannlig bilfører ble mandag morgen skadet etter å ha kollidert med en elg, like ved Soløy i Lavangen kommune. Mannen ble sendt til sykehus.På bildet: Føreren av denne Ford Escorten ble mandag morgen sendt til sykehus etter sammenstøt med en elg.


Det var ved 08-tiden mandag morgen at ambulanse og politi fikk melding om hendelsen ved Soløy i Lavangen kommune. En mannlig bilfører hadde kjørt på en elg som var midt i veibanen. Elgen skal ha kommet inn over panseret på bilen i sammenstøttet. Frontruta og taket på bilen gav etter og mannen som satt inni fikk skader i ansiktet fra glasset som knustes. Han ble sendt med ambulanse til nærmeste lege, for så å bli sendt til sykehus.


På bildet: Jegere fra Ettersøksringen sammen med politiet fant den skadede elgoksen like nedenfor riksveien.


- Mye elg etter veiene
Etter påkjørselen stakk den unge elgoksen av fra stedet. Politi fra Salangen rykket ut til hendelsen, og fikk gjort undersøkelser. Også Ettersøksringen i Lavangen ble tilkalt i forbindelse med jakten på den skadede elgen. Etter kort tid observerte en av jegerne at elgen lå bare 50 meter fra veien, og var skadet og i live. Den ble etter kort tid avlivet med skudd. - Det vi ser er at det er mye elg langs veiene. Spesielt er det her på Eidet i mot Lavangen og opp i mot Brandvoll, sier politibetjent Roald Berntsen. Han oppfordrer billister til å ta det med ro, og følge nøye med når de kjører, slik at man kan unngå sammenstøtene med skogens konge.
Alle foto: Jon Henrik Larsen

Til nyhetsarkivet
Tips en venn