Konserten er en hyllest til Pink Floyds klassikere mest mulig tro i «live-sammenheng» men også med innslag av nyvunne varianter. Gruppen som består av de kjente lokale musikerne som Stian D. Kleppe, Tom Andersen, Karl-Kristian «Kikkan» D. Kleppe, Torgrim Åsbakk, Tor S. Larsen, Kjetil Christensen, Maia Gartland Hoff og Mona Digre.


Gjensyn
Lørdag 20.desember blir det "reprise" på konserten man hadde i Salangen kulturhus i vår. Det blir noen utskiftinger av låter, pluss etpar ekstra overraskelser, men ellers er konseptet det samme. 3 timer med god musikk, god stemning og overhengende fare for ett og annet smell, forteller arrangørene bak konserten til nettavisen. I konserten den 20.desember vil bandet spille hele Dark Side-albumet i sammenheng.


En sterk opplevelse
I konserten står også visuelle effekter i sentrum – i tillegg til lyden selvsagt. Publikum kommer til å få nok en positiv opplevelse i å reise i et musikalsk landskap som strekker seg fra slutten av 60-tallet til gruppens liveopptredener på 2000-tallet. Lørdag 15.november startet billettsalget på Narvesen på Sjøvegan foran konserten i desember.


Se videoreportasje fra konserten i mai i Salangen kulturhus: