På bildet: Morten Andersen (t.v), Tone Steinsund og Jens-Viktor Steinsund er hovedaktørene i Maxi Pyroteam som nå ser dagens lys.


Etter at suksessen med fyrverkerishowet i sentrum har tatt helt av, har interessen for å bruke fyrverkerier i andre festlige anledninger i Salangen og så tatt av. Nå er det flere og flere som ønsker å bruke raketter for å markere noe. Senest ute var åpningen av kunstgressbanen på Idrettsheia tidligere i høst.


Tatt avfære

Nå har tre personer som er kjent fra fyrverkerishowet på nyttårsaften i sentrum, tatt avfære og laget Salangens første pyroteam. Navnet har blitt Maxi Pyroteam. Tone Steinsund, Jens-Viktor Steinsund og Morten Andersen er alle like fasinert av pyroteknikk og det som flyr høyt til værs, og lager mye lyd.


Er ettertraktet
- Vi har fått mange forrespørsler, og vi har deltatt på mange ulike tilstellninger der fyrverkerier har blitt brukt, forteller Tone Steinsund til nettavisen. Hun i lag med Morten og Jens-Viktor har de riktige sikkerhetskursene som skal til, for å kunne lage et skikkelig flott fyrverkerinummer til de som ønsker det. - Gi oss et budsjett og vi kan ordne fyrverkerishow til deg, der du vil ha det, forteller en entusiastisk Tone Steinsund.


Ta kontakt

Hun oppfordrer folket til å ta kontakt i god tid før man skal ha en spesiell anledning, og ønsker å bruke fyrverkerierene. Dette for at man skal kunne få de formelle tingene i orden. - De som ønsker mer informasjon om dette, eller vil bestille oss, kan ringe meg eller de to andre i teamet, avslutter Tone Steinsund.
Foto: Jon Henrik Larsen