Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
endeligsol1big
Sola skinner på Årbostadtinden. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Etter uker med regn:

Så kom sola tilbake....

SJØVEGAN: Etter masse regn og vind de siste ukene var det godt å se sola igjen. Selv om temperaturen er gått litt ned, så var det likevel ei flott høststemning på Sjøvegan i går tirsdag.


Det var en etterlengtet solskinnsdag som endelig kom tirsdag. Solen står nå så lavt at den til tider kan være plagsom, spesielt for de som kjører bil, men ingen klager. Folk var lei av regnet, og tar det heller litt mer med ro i trafikken, enn å klage på at de får sola i øynene.


Regn
De siste ukene har det regnet så masse at vannstanden økte kraftig i elver og vann, men i går tirsdag var det både sol og blå himmel. Vannstanden er gått ned til normalen igjen og temperaturen er ikke så veldig høy, men sola varmer likevel. Høsten er ikke helt over ennå og meteorologene har lovet oss flere slike dager fremover så det er bare å være ute mest mulig og nyte solen så lenge den er oppe. Det går mot vinter og dagene blir kortere og kortere så det er godt å ha sola fremme så mye som mulig.


Værprognosene
I følge yr.no skal det være oppholdsvær frem til og med fredag. Deretter skal det regne helt frem til neste tirsdag. På storm.no er det litt annerledes. Her skal det også være opphold til og med fredag, men lørdag og søndag er det meldt regn, enn fra mandag er det meldt snø. For at denne snøen skal bli liggende har de meldt helt ned i -8 natt til onsdag i neste uke. Så nå er det vel bare å finne frem luer og votter og gjøre seg klar til vinteren. Men først er det bare å kose seg med solen mens den ennå vises over fjellene.....

Til nyhetsarkivet
Tips en venn