Salangsværingen og fotballpatrioten Odd Lomås overtar som hovedtrener for a-laget til kommende sesong, etter at Roger Johansen ikke ønsket og fortsette som trener ett år til. Sportslig leder i SIF Fotball, Tore Ratkje er glad for at trenerspørsmålet nå er avklart, og at fokusen nå kan legges på kommende sesong i den nye felles 3.divisjonen lengst nord i Norge.


På bildet:
Gaute Olsen var også hjelpetrener i 2010- sesongen, og fortsetter nå i lag med Odd Lomås som en del av trenerteamet til Salangen a-lag i fotball. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Blir ikke alene
Odd Lomås blir ikke alene i trenerteamet. Med seg får han Andreas Seipajervi og Gaute Olsen som hjelpetrenere. Seipajervi skal også ha ansvaret for all keepertrening i klubben fremover. Kjell Øvervatn fortsetter som oppmann på a-laget også i kommende sesong.


Blir lange turer
I 2011- sesongen skal Salangen ut på flere langturer til Finnmark for å spille kamper i den nye felles 3.divisjonen. Det er spådd at serien vil bli tøff og at det blir mange tøffe kamper. Serieoppstart blir i slutten av april måned til neste år.