Forestillingen "Ikkje heilt dau enda!" ble sparket i gang med en åpningssang, tett oppfulgt av to sketsjer. Det er god stemning i salen, og det er tydelig at publikum har fått tilfredstillt forventningene til forestillingen fra revygruppa som har hatt et opphold på 2 år. 


Kommunal byråkrati
Det går unna med både sketsjer, sang, og fargerike karakterer, der i blant en lege som snakker dårlig norsk og gir sine frustrerte pasienter unyttige råd.  Det er flere sketsjer hvor språk og misforståelser er i fokus, men uten at det blir kjedelig av den grunnen. Forestillingen bærer preg av Nord-Norsk og lokal kultur, men dekker et bredt spekter av temaer. Noe de aller fleste kan kjenne seg igjen i er tema i den humoristiske satiresketsjen "Kommunal saksbehandlig", som er fremført i treffsikkert syvende-far-i-huset format. Den 90 minutter lange humor-forestillingen avsluttes med publikumsfavoritten "Tolken og emissæren" som etterlater publikummet i trampeklappende applaus.

16galeogenrettbig2.jpg


Absolutt ikke dau enda 
"Ikkje heilt dau enda!" er en forestilling som er verd å få med seg. Noen innslag kunne vært litt bedre koordinert, men de holdt trykket og stemningen oppe. De yngre i revygruppa var heller ikke redde for å engasjere seg og tilføyde mye latter i salen. Alt i alt byr revygruppa "16 Gale og en Rett" på en energisk og latterfull forestilling, og de beviser at de faktisk ikke er "dau" enda.


Se videoinnslag fra revyen: