Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Replikken

REPLIKKEN_16MAI_ALEKS_INGRESS_NY

Bunadtips og russefeiring

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Aleksander Walør slått av en prat med Lill-Anita Holte fra Røde kors som arrangerer diskotek i Ibestad i kveld. Marianne Lakselv fra Husfliden i Tromsø, som skal hjelpe oss med å få bunaden ren, fin og klar for 17. mai. Og til slutt skal vi høre fra Marie Myrlund fra Sjøveganrussen.
replikken_ingress_ VIBEKE

Fylkesvåpen og Stenseng

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Vibeke Larsen vært i kontakt med reindriftsutøver Per Mathis Oskal, vi skal være med reporter Kunt Arild som har møtt Partisekretær Kjersti Stenseng på Salangen og Lavangen ambulansestasjon og høre med Knut Are Mortensen om det nye fylkesvåpenet til det nye storfylket Troms og Finnmark.
replikken_7MAI_Stian_INGRESS

Veteraner og loppemarked

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Stian Trondsen hørt om blant annet et loppemarked arrangert av Lions Evenes, om veterandagen i Midt-Troms, at årets pensjonist skal kåres i Tjeldsund og om åpent hus med sang og kunstutstilling i ETS.
replikken_30april_STIAN_ingress

Trim og samisk i 1000 år

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Stian Trondsen hørt om blant annet seminaret om samisk tilstedeværelse i Sør Troms i 1000 år, Skånlandstrimmen starter igjen og Ibestad Arbeiderparti får besøk av partisekretær.
REPLIKKEN_3MAI_ALEKS_INGRESS_NY

Marsj og millitærflyplass

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om konsert for positiv energi med Evenes musikkorps, konsert på Evenskjer sykehjem, om at det holdes orienteringsmøter om planene om utbygging av Evenes flystasjon og og veteranmarsjen som arrangeres for niende gang på Bardufoss.
replikken_30april_STIAN_ingress

Vårkonsert og klatring

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Stian Trondsen hørt om blant annet globalløpet på Folkehøgskolen Nord-Norge, klatreklubben og klatregleden i Evenskjer kommune, og Evenes musikkorps sin vårkonsert som arrangeres nå til helga.
REPLIKKEN_26APRIL_STIAN_INGRESS

Ny rådmann og mobbing

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert Stian Trondsen hørt om blant annet temakveld for å forebygge mobbing som arrangeres i Gratangen kommune, et innblikk i det lokale studiesenteret i Salangen sin nye lokaler, Gratangen som tilbyr administrasjonsjobb til Arild Bratsberg, og Lions Norge Evenes som idag har Lions Tulipanaksjon.
REPLIKKEN_25APRIL_JONHENRIK_INGRESS

Rydding og frisklivsdag

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert, Jon Henrik Larsen hørt om den store strandryddedagen som snart arrangeres i Evenes kommune, den første Frisklivsdagen arrangert i Tjeldsund kommune og om opplæring i samisk i Vasshaug barnehage i Salangen
REPLIKKEN_23APRIL_JON-HENRIK_INGRESS

Årringer og avdukning

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert, Jon Henrik Larsen hørt om avdukningen av minnebauta i kirkeparken ved Skånland kirke som tar sted i mai, Sametinget som har funnet bygninger som er mye eldre enn først antatt, og den planlagte tilbakekomsten av Ibestad Historielag.
JONHENRIK_REPLIKKEN_INGRESS

Kickboxing og sangkor

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programvert, Jon Henrik Larsen hørt om Skånland sangkor sin konsert i Skånland kirke, flere ledige stillinger i Evenes kommune og Tjeldsund Kickboxing klubb som har arrangert dommerkurs.
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS