Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
REPLIKKEN_15MARS_INGRESS

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av "Replikken" har programleder, Aleksander Walør hørt om med Laila Benjaminsen om at det er mange sanitetsforeninger som ønsker et felles prosjekt å jobbe for, Arnt Marius Eriksen om en lei situasjon der han mener hans datter ikke får tilstrekkelig samisk undervisning når hun skal begynne på skolen, og mer.
Se opptaket av sendingen her
replikken-guro

Se "Replikken":

SJØVEGAN: Fredag ettermiddag gikk siste utgave av "Replikken" på lufta før sommeren. Programleder var Guro Bjørnsund, og hun intervjuet blant annet Helge Eriksen fra Harstad om fiskestarten i Salangselva.
Se opptaket av sendingen her
replikken_28juni_Are

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av Replikken skal programleder, Are Apeland prate med flere gjester, blant annet ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo for å høre om det nye systemet som kommunen skal ta i bruk i nærmere framtid.
Se sendingen her!
Gura_replikken_backlashifishingtonny_ingress

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dag er det 27.juni og programleder Guro Bjørnsund pratet i dagens sending med Tonny Lunnan som sammen med Backlash Fishing Norway som er i full gang med oppvarmingen til helgas store fiskekonkurranse.
Se sendingen her!
replikken_guro_bjørnsund_22juni

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I denne utgaven av Replikken er Guro Bjørnsund programleder, og hun skal gi deg mye spennende innhold, blant annet fra Gratangen med Røde Kors som skal ut på tur.
Se sendingen her!
andreasreplikken

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dag er det 23.juni og sankthansfeiring, også i Salangen. Programleder Are Apeland pratet i dagens sending med Andreas Utstøl som skal ha feiring med rømmegrøt på Garsnes Brygge.
Se sendingen her!
replikken_14juni_Are

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakker Are Apeland blant annet med Knut Baglo ved Proneo AS som skal snakke om veivalget som skal diskuteres på Nordavindshagen i Dyrøy i kveld.
Se Replikken her
3333

Direkte på Facebook:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket Aleksander Walør blant annet med Lions medlem Torfinn Hansen for å høre om 100 års jubileet til Lions International.
Se Replikken her
Replikken_8juni_ingress

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Håvar Laberg for å høre om konfirmasjonstreffet i Lavangen som er for de som ble konfirmert for hele 50 år siden.
Se Replikken her
ARE_tonje_utmo

Se Replikken:

SJØVEGAN: I onsdagens utgave av "Replikken" var Are Apeland tilbake i stolen og snakket med blant annet Tonje Utmo om musikkforeningen som fyller 70 år. Dagen skal markeres med en spesiell konsert.
Se opptak av direktesendingen:
Replikken_knutaaaa4

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen snakke med Tor-Arne Chruickshank som gjør seg klar til åpningen av Elvelund Camping som skjer i månedskiftet mot Juni.
Se Replikken her
replikken_26mai_knut

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" prater Knut-Arild Johansen blant annet med Tormod Berg ved Nord-Norsk Countryfestival for å få en liten rapport om hvordan det går på festivalen.
Se Replikken her
Replikken_knutaaaa2

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Hilde Elisabeth Haug Larsen, som fikk et veldig spesielt besøk i hønsegården i dag morges.
Se Replikken her
 
replikk

Se tirsdagens "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" har Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Morten Kasbergsen for å høre om de 3300 tyske dokumentsidene som ble lagt til i hans arkiv.
Se Replikken her
Replikken_timeless_knut

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" har Knut-Arild Johansen blant annet snakke med Lars-Joar Halonen ved Ástávuona Giellagoahtie som snakket om oppstarten av samiskkurs.
Se Replikken her
 
replikken_knut_b

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild Johansen blant annet snakke med informasjonsrådgiver ved Norske Kveners forbund som kunne dele at kvenene endelig har fått sitt felles flagg.
Se Replikken her
Replikken_Knut_4124214

Se Replikken:

SJØVEGAN: i mandagens utgave av "Replikken" skal Knut-Arild JOhansen blant annet snakke med leder, forening Villmarksrock, Stian Holm Strømseth for å få en status om hva som er klart.
Se Replikken her
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS