Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
bilavveienforside
Denne renovasjonsbilen landet på taket, etter en utforkjøring onsdag morgen i Gratangen.

Gikk bra med alle ansatte:

Renovasjon i grøfta

ÅRSTEIN: Renovasjonsbilen til HRS Miljø i Narvik kjørte onsdag morgen av veien ved Årstein i Gratangen kommune. Alle de som var ombord i bilen kom fra hendelsen uten fysiske skader.


Uhellet skjedde rundt klokken 08.30 onsdag morgen i nærheten av Årstein i Gratangen kommune. Det er snakk om riksvei 825. Det skal etter det nettavisen får opplyst av vitner på stedet, være svært glatt der ulykken skjedde. - Renovasjonsbilen kom i en sving og sklidde av veien, og kjørte i en grøft som gjorde at bilen gikk rundt og på taket, sier daglig leder i HRS Miljø, Kenneth Hågensen til nettavisen. Ingen av de to ansatte som var ombord i bilen har fått noen fysiske skader. - Vi er veldig glad for at ingen av dem er fysisk skadet. De er tatt hånd om av vårt personell, sier Hågensen.


Søppelhenting forsinket
Renovasjonsbilen skulle også videre til Lavangen etter at den var ferdig i Gratangen onsdag morgen. Derfor vil det bli forsinkelser på renovasjonshentingen i Lavangen i dag. - Vi beklager dette, og vi vil komme tilbake med nærmere informasjon på våre nettsider om når tid renovasjon blir gjort i Lavangen, og vi får satt inn en ny bil der, sier Hågensen. Renovasjonsbilen ligger i skrivende stund enda i grøfta og venter på berging. Den har store skader.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn