Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
fotballøsilbig
Denne tøffe fotballgjengen drar til Tromsø til helga på fotball kamp. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Til Tromsø for å se fotballkamp:

Reiser til Tromsø

SJØVEGAN: Søndag 20.november drar Øvre Salangen fotball til Tromsø for å se TIL spille mot Rosenborg. Kampen finner sted på Alfheim stadion klokken 18.00.


Det var mange spente fjes da en fra nettavisen dukket opp på fotballtreningen til fotballspillerne i Øvre-Salangen. Det syntes godt på barna at de gledet seg til kampen som skal være i helga. Noen av de hadde til og med tatt på seg TIL drakten.


Full buss
Det er ikke bare ungene som gleder seg til å dra til Tromsø. Odd-Lennart Thomassen forteller at søsken og foreldre også er invitert til å være med. Som det ser ut nå, så regner jeg med at det blir en full buss, sier han. Det er bra at det er mange som skal være med for å heie på TIL. Det er forresten Furuly Turbuss som kjører TIL fansen til tromsø


Trosser regnværet
Til helga er det meldt mye regn, men det har ikke stoppet noen fra å være med. Odd-Lennart forteller at han har gitt ut beskjed til foresatte om at det er meldt dårlig vær, men det har ikke stoppet noen fra å være med. Vi har hatt den avslutningen med premier og slikt, så dette blir på en måte en bonustur, sier han.


Forventer at det blir utsolgt
På hjemmesiden til TIL står det at de forventer en utsolgt Alfheim stadion. Så det gjelder å være tidlig ute hvis du har tenkt deg på sølvkampen mot Rosenborg. Gå inn på til.no for å se hvordan du bestiller billett. Det står også på hjemmesiden av dette er årets siste hjemmekamp.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn