Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Reddet jula i Salangen!

Brannvesenet i Salangen reddet julefeiringen i Salangen, da de i går kom julenissen til unnsettning på Maxi- taket.


Det var under den tradisjonelle julegran-tenningen på torgallmeningen at hendelsen fant sted. Like etter at Salangen skolekorps og ordføreren hadde tent julegrana, dukket nissefar opp på taket på Maxi i sentrum av Sjøvegan. Nissefar skrek og ropte om hjelp for å komme seg ned fra taket, etter at han hadde "krasjet" med reinsdyrene. Han ønsket å komme ned til ungene med godterier på den første søndagen i advent.


Godt arrangert
Hele opplegget var godt arrangert av kommunen i lag med brannvesenet. Nissefar fikk god hjelp av brannbilen med mannskap som rykket ut, og fikk den skjeggete mannen ned til ungene. Det var ingen tvil om at ungene var helt med i det som skjedde, og at nissen måtte reddes. - Han må bare reddes, ellers får vi ikke julegavene i år, sa en av ungene som nettavisen pratet med.


Ble helter
Brannmennene Svein Åge Hegge og Ronny Dørum ble ungene i Salangens store helter i går. - Det var litt artig. Det er klart når vi får en slik melding, så må vi jo rykke ut for å redde jula i bygda, sier Svein Åge Hegge med et smil om munnen. Dermed kunne advent- og julefeiringen i Salangen starte i går kveld. ( SE VIDEOREPORTASJE AV HELE HENDELSEN, VED Å KLIKKE PÅ BILDET )

Til nyhetsarkivet
Tips en venn