Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
lundbryggajuleverkstedbig
Mats, Erlend og Emily i full produksjon. FOTO: KARIN HASUND

Juleverksted på Lundbrygga

Produktivt juleverksted

SJØVEGAN: Det var full konsentrasjon og tunga rett i munnen under det tradisjonelle juleverkstedet på Lundbrygga. I full fart produserte ungene en imponerende mengde julepynt, og det blir nok mange foreldre som får en liten overraskelse under treet i år.


15 førskolebarn fra Laberg-, Medby-, Indregård- og Strandbu barnehage klippet og limte med imponerende ferdigheter under juleverkstedet på Lundbrygga. Her ble det produsert lenker, kurver, lykter, kort og tegninger i enorme mengder. Ungene planla å gi pynten til nære og kjære, men hvem som skulle få hva måtte Salangen-Nyheters reporter love å ikke røpe. Det skulle nemlig være en overraskelse.


Pepperkake smaker meget godt synest Sivert. FOTO: KARIN HASUND


Energipåfyll
Man skulle tro at samlet man en haug med unger rundt samme bord ville det bli fullt liv, men ungene satt fullt konsentrert med arbeidet og flere ble imponert over hvor stille og rolige gjengen var. Litt påfyll med energi måtte de små arbeiderne ha, og pepperkaker, frukt og saft ble satt stor pris på.Thomas og Benjamin imponerte med sine gitarferdigheter. FOTO: KARIN HASUND


Kulturskolen underholdt
Kulturskolen stilte opp og spilte for førskoleungene. Thomas og Benjamin spilte gitar og sang sammen med Bjarne Dahlberg, rektor ved kulturskolen. Ungene fikk kose seg med julesang, rock og blues. Men høyest ble stemningen når Dahlberg ledet "hjulene på bussen" gjennom alle barnehagene. Både barn og voksne deltok ivrig med sang og bevegelser.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS