På bildet: Liv Haugseth (t.v) og Reidun Prestbakk ble kåret til årets frivillighetspris-vinnere i Salangen. Prisen ble tildelt av styreleder Gunnar Bendiktsen (midten).


Det er ikke første året at Salangen Aktivitetssenter og Frivillighetssentral (SAFA) deler ut en slik lokal frivillighetspris. Og for dem som får prisen, er det en utrolig god annerkjennelse av deres arbeid ved sentralen. I år var turen kommet til Liv Haugseth og Reidun Prestbakk. Begge ble svært overrasket når styreleder for SAFA, Gunnar Bendiktsen kunne utrope de to prisvinnerne. - Nei, det er ikke til å tro, sa Reidun Prestbakk da hun mottok prisen fra Bendiktsen og May Eriksen i går kveld. Litt senere ble Liv Haugseth ropt opp, og fikk også prisen. Årets pris ble delt på dem begge. Begge damene fikk en god klem fra Gunnar Bendiktsen når de mottok prisen.På bildet: Liv Haugseth og Reidun Prestbakk ble ilag med flere personer hedret på årets frivillighetsfest på SAFA tirsdag kveld. 


En god innsats
Begge de to prisvinnerne mottok prisen for sin innsats ved SAFA og ved Salangen bo- og eldresenter (SABE) det siste året. Liv Haugseth har bidratt i sterk grad til trivsel og glede for de andre brukerne ved SAFA og ved SABE. Reidun Prestbakk er en utrolig "kvikk" dame som både baker, strikker og stiller opp i komiteer for SAFA. Derfor er både hun og Liv Haugseth verdige vinnere av prisen, heter det i begrunnelsen.
Alle foto: Jon Henrik Larsen