Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
lenvik20juni_FORSIDE

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag 20. juni 2019 var det kommunestyremøte i Lenvik. Der det ble diskutert ulike saker, blant annet om flytting av driftstilskudd for fysioterapi, og mye mer.
Se hele møtet her
gratangen20juni2019_FORSIDE

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre gikk torsdag 20. juni 2019 gjennom etablering av bedre kollektivtilbud mellom Gratangen og Narvik/Bjerkvik. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
skibotnmarkedet2019-forside

Møter velgerne på Skibotnmarked:

SKIBOTN: Årets Skibotn-marked er preget av lokalpolitikken og at det i år er kommunevalg. Tonje Nilsen (t.v) og Amalie Naimak (t.h) er begge listekandidater for Høyre i Storfjord, og møtte lørdag velgerne på stand i Skibotnhallen. Salangen-Nyheter har besøkt markedet og laget web-tv sending derifra.
Se vår sending fra markedet
 
senja_2019_19_juni_INGRESS

Se møte i Fellesnemnda Senja 2020:

FINNSNES: Se opptak av direktesendingen fra det siste møtet i Fellesnemnda Senja 2020. I dette møtet ble blant annet høring og offentlig ettersyn av kommuneplanens samfunnsdel for Senja kommune 2020-2032 tatt opp.
Se videoreportasje
4_salangen_skal_sreame_selv (3)

Flere kvalifiserte administrasjonssjefer:

SJØVEGAN: I gårdagens kommunestyremøte i Salangen ble ny administrasjonssjef diskutert. Enstemmig ble det vedtatt å gi et tilbud til Lars Øyvind Strøm. – Nå gjenstår kun forhandlingen, forklarer varaordfører, Terje Bertheussen (H).
Les mer
 
maalselv_kommunestyre_12_06_INGRESS

Kommunestyremøte i Målselv:

MOEN: Målselv kommunestyre var samlet til kommunestyremøte onsdag 12. juni. Ulike politiske saker ble diskutert. SN Produksjon var tilstede og overførte kommunestyremøtet direkte.
Se opptak av sendingen
Ibestad_kommunestyre_6_6_2019_INGRESS

Kommunestyremøte i Ibestad:

HAMNVIK: Ibestad kommunestyre var samlet til kommunestyremøte torsdag 6. juni. Ulike politiske saker ble diskutert, blant annet planprogram for kommuneplanens samfunnsdel.
Se opptak av sendingen
 
leiribestadforside

Politikere enig i Ibestad:

HAMNVIK: Senterpartiet, Høyre og Andørja fellesliste ønsker å legge til rette for at elever i Ibestad kommune skal få tilbud om et gratis leirskoleopphold i løpet av grunnskoleperioden.
Les mer
GunnarSeboNy2

Salangen Arbeiderparti:

SJØVEGAN: Den 25 års gamle navnesaken med ønske å oppkalle torget på Sjøvegan etter tidligere ordfører Håkon Bendiktsen, nærmer seg politisk behandling. Nå vil Salangen Arbeiderparti ta opp saken i kommunestyret.
Les mer
ibestadtunnelenforside

Fylkesråd for samferdsel og miljø:

HAMNVIK: Fylkesråd for samferdsel og miljø i Troms fylke, Ivar B. Prestbakmo (innerfelt) vil prioritere midler til en kraftig opprusting av blant annet Ibestadtunnelen.
Les mer
haakonbendiktsensplassforside

Børster støv av sak fra 1994:

SJØVEGAN: Arbeiderparti- veteran Per Hauglid (bildet) puster nå liv i den 25 års gamle saken om et eget navn på torget på Sjøvegan. Forslaget var å omdøpe torget til Håkon Bendiktsens plass.
Les mer
 
47099216_674052989656604_8711060323378921472_n

Salangen får samisk stedsnavnskilt:

SJØVEGAN: Salangen kommune har vedtatt å be Statens Vegvesen om å skilte stedsnavn på lik linje med norske stedsnavn på blå skilt. Statens Vegvesen har selv eget vedtak på dette, som sier at flerspråklig skilting skal utføres innen april 2019. Enda er ikke noe skjedd.
Les mer
historienharnoeaasiforside

Historier fra Sør-Troms er relevant:

TROMSØ/SJØVEGAN: Sannhets- og forsoningskommisjonen har satt i gang sitt arbeid og vil ha samers, kveners og norskfinners historier og erfaringer med tidligere tiders politikk. Det som i dag definerer som fornorskningspolitikken.
Les mer
 
Stenseng_ingress

Arbeiderparti-ledelse på Salangen-besøk:

SJØVEGAN: Partisekretær til Arbeiderpartiet, Kjersti Stenseng er for tiden på besøk i regionen, og i den forbindelse har hun blant annet vært på besøk hos Salangen og Lavangen ambulansestasjon.
Les mer
AP_ibestad_statssekritearer

Arbeiderpartiet inviterer til åpent møte:

HAMNVIK: I morgen onsdag kommer Arbeiderparties Kjersti Stenseng (bildet) til Ibestad kommune for å ta del i Ibestad Arbeiderparti sitt åpne møte. – Hun er veldig inspirerende å høre på, sier ordførerkandidat Linn Katariina Henriksen.
Les mer
 
1maimarkeringbig

Arbeidernes frihetsdag i Salangen:

SJØVEGAN: i dag 1. mai er arbeidernes frihetsdag, og Salangen Arbeiderparti, Fagforbundet Salangen, Salangen SV og Rødt Salangen arrangerer 1. mai-feiring for Salangen, Lavangen og Gratangen, på Sjøvegan.
Les mer
andørja_vei_ingress

Fv. 848 Segelstein ute på høring:

ANDØRJA: Vegeier Troms fylkeskommune har gitt Statens vegvesen, i samarbeid med Ibestad kommune som planmyndighet, i oppdrag å lage forslag til detaljreguleringsplan for «Fv. 848 Segelstein».
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS