Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
terjebertheussenforside

Hele 14 kandidater til høstens valg:

SJØVEGAN: Terje Bertheussen (bildet) er valgt til Salangen Høyres førstekandidat foran høstens kommunevalg, og skal dermed utfordre sittende ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo om ordførervervet.
Les mer
akk_geiter_ingress

Ann Karin Kvernmo er sterk i sin sak:

ALTA: Fredag var sametingspolitiker Ann Karin Kvernmo på plenum i Sametinget hvor hun snakket om gjeninnføring av geit til Finnmark. Saken har fått stor respons i media, og hun er spent på hva fremtiden vil bringe.
Les mer
IvarBprestbakmo_foreslat_gjenvalg_INGRESS

Valgkomiteens innstilling til sentralstyret:

SJØVEGAN: Som det kommer frem av valgkommiteens innstillig til sentralstyret i senterpartiet, har Ivar B. Prestbakmo blitt foreslått gjenvalgt til sentralstyret i Senterpartiet. Ivar B. Prestbakmo har sittet i sentralstyret siden 2017.
Les mer
Lenvik_kommunestyre_28feb_INGRESS

Lenvik kommunestyre:

FINNSNES: Torsdag 28. februar 2019 var det kommunestyremøte i Lenvik, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om vedtekter om barnehage, og skolefritidsordning. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se hele møtet her
Gratangen_kommunestyre_28feb_INGRESS

Kommunestyremøte i Gratangen:

ÅRSTEIN: De folkevalgte i Gratangen kommunestyre gikk torsdag 28. februar 2019 gjennom alternativer for framtidig barnehagestruktur. SN Produksjon var tilstede og overførte møtet direkte på web-tv.
Se opptak av direktesendingen her
aili_bernhardt_ingresss

Sametingspresidenten på Lavangen-besøk:

TENNEVOLL: Mandag var sametingspresident Aili Keskitalo på besøk i Lavangen kommune, her var hun i møte med ordføreren og besøkte den samiske barnehagen i Spansdalen.
Les mer
nybygg_Ryet_INGRESS

Nye leiligheter på Miljøtjenesten Ryet:

SJØVEGAN: Det ble tatt opp under kommunestyremøtet i Salangen 18. februar, hvor det ble vedtatt at Salangen kommune ved administrasjonsjefen igangsetter nybygg av leiligheter ved Ryet. De skal være ferdigstilt innen utgangen av desember 2019
Les mer
roe_jenset_ingress[1]

Billigere å renovere gamle skolen:

HAMNVIK: Det nåværende rådhuset til Ibestad kommune i Hamnvik har en lang punktliste med feil og mangler og er ikke et optimalt administrasjonsbygg for kommunen. Derfor legger nå formannskapet frem forslag til nytt rådhus.
Les mer
47099216_674052989656604_8711060323378921472_n

Salangen får samisk stedsnavnskilt:

SJØVEGAN: Salangen kommune har vedtatt å be Statens Vegvesen om å skilte stedsnavn på lik linje med norske stedsnavn på blå skilt. Statens Vegvesen har selv eget vedtak på dette, som sier at flerspråklig skilting skal utføres innen april 2019.
Les mer
Ap-ibestad_ingress[1]

Over 60% økning på ett år:

HAMNVIK: Arbeiderpartiet på Ibestad har det siste året opplevd en enorm økning i sine medlemstall. Siden januar 2018 har partiet vokst med hele 60%, det er helt fantastisk, sier valgkampleder for Ibestad Arbeiderparti, Ella Irons.
Les mer
ivarpaalistaforside

Salangsværingen Ivar B. Prestbakmo:

SJØVEGAN/TROMSØ: Tidligere ordfører i Salangen, Ivar B. Prestbakmo (bildet) er førstekandidat på Troms og Finnmark Senterparti sitt forslag til nominasjonsliste foran høstens kommune- og fylkestingsvalg.
Les mer
SIF Ski og SIF Trim håper at folk kan bidra til driften av tråkkemaskinen. FOTO: ODDGEIR SAGERUP

Mange er både for og i mot arbeidet:

SJØVEGAN: Den 29. januar ble det avholdt informasjonsmøte vedrørende oppstart av reguleringsplanarbeid for skiløyper i kommunen. Det var et godt oppmøte og stort engasjement både for og i mot arbeidet.
Les mer
Leksehjelp_med_Lill_Grete_og_Stig_ingress

Ibestad Høyre ønsker å etablere leksehjelp:

HAMNVIK: To av Ibestad Høyre sine representanter, Lill-Grethe Fosshaug og Stig Bruvoll har lagt frem et tiltak for å bekjempe ulikhet og utenforskap. Dette skal gjøres gjennom leksehjelp.
Les mer
 
hurtigbaat_ingress

Ingen buss for båt i distriktene:

HAMNVIK: Ordfører på Ibestad, Dag Sigurd Brustind ser seg nå lei av at det ikke settes opp buss for båt i distriktene når hurtigbåten er innstilt. Han har nå sendt inn skriftlig sak til fylkeskommunen om klage på denne forskjellsbehandlingen.
Les mer
brustindsakforside

Aktør ønsker å kjøpe oppvekstsenteret:

SJØVEGAN: På Ibestad har en privat aktør henvendt seg til kommunen med ønske om å kjøpe Ånstad Oppvekstsenter. Kommunen er nå inne i behandling av saken, og ordføreren er svært positivt over aktørens initiativ.
Les mer
 
REGJERINGSPLATTFORM_18JANUAR_INGRESS

Barnefamilier får mye å se fram til:

SJØVEGAN/OSLO: På torsdag ble partiene Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og KrF enige om en ny regjeringsplattform. Med dette vil det komme flere endringer og justeringer, også for Salangen kommune.
Les mer
flåget_ikke_brøytet

Mener kommunen kunne brøytet:

SJØVEGAN: Høgdaveien blir jo ikke brøyta på vinteren fordi Salangen kommune ikke har økonomi til dette. Bjørn Ivar Nyland er en av de som må kjøre 19 kilometer ekstra hver dag på grunn av denne innsparingen.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS