Møtet starter klokken 19.00 og det skal være i forbindelse med at fyrverkerigjengen som ønsker og få innspill rundt underholdning og andre ting i forkant av årets store nyttårsfyrverkeri den 31.desember.


Stille opp

Fyrverkerigjengen ønsker og håper at alle ildsjeler og andre frivillige eller bare de med gode ideer, stiller opp på møtet og kommer med sine meninger og forslag. - Det er ingenting som blir bestemt her, men rett og slett bare et åpent møte hvor det innhentes ideer og forslag som så skal opp til vurdering. Er de mulige å gjennnomføre ulike ting på den korte tiden som er igjen til årets siste dag, så skal vi se om det ikke blir iverksatt flere gode ideer, sier Tone Steinsund i Maxi Pyroteam.


Nyttårsaften
Fyrverkeriet på nyttårsaften starter klokken 20.00 og hvert år er det stor kø og trengsel av folk som vil komme og se. Det kommer folk fra alle kanter, til og med fra Harstad for å komme og følge med på dette spektakulære skuet. Det er i denne sammenheng at fyrverkerigruppa ønsker flere tiltak før showet. Kanskje kan noen holde kafè så de som kommer langveisfra kan få seg en varm kopp kaffe mens de venter. Kanskje finnes det noen som vil lage litt show, danse eller andre ting for å lage litt stemning for alle som kommer og vil se.


Frivillige

Nyttårsaften er en familiedag for mange. - Det er i denne sammenhengen at vi håper at noen kan stille opp og hjelpe oss å skape en best mulig ramme rundt det hele slik at opplevelsen for familiene blir enda bedre, og så får vi vist frem en enda bedre side av Salangen, avslutter Tone Steinsund i pyroteamet.