Kommende fredag er det klart for en ny pubkveld på Fjellkysten. Også denne gangen blir det musikk og trubadurer. Denne gang er Kolbjørn og Nils Arne Sjøseth som spiller.  - Det var godt oppmøte sist gang så vi håper at de trekker kanskje enda flere som kommer innom for en hyggelig kveld sammen med oss, sier Tor Lyngmo på Fjellkysten.


Hjem også.
På fredag er det også ordnet med skyssmuligheter etter festen for de som bor innad i Lavangen kommune. Det er også en annen ting de vil ha med, og det er at de ønsker innspill fra publikum på hva som kan være med på å gjøre begge disse arrangementene mer attraktive og interessante. Noe som gjør at flere vil komme. - Har folk noen slike innspill så del dem med oss, vi vil gjerne vite, sier Tor Lyngmo.


Lørdag
Det blir også kafe denne helgen. På lørdagen settes det opp kakebord hvor folk kan komme å få kjøpt seg en kopp kaffe og et kakestykke og ha en hyggelig stund sammen på Fjellkysten.Kolbjørn og Nils Arne skal også spille her. Det blir mye flott musikk og kansje en og annen allsang. Disse lørdagskafeene arrangeres den tredje helgen i måneden og alltid dagen etter pubkveldene. Første arrangement var godt besøkt så nå fortsetter de i samme stil en stund til.