Gulli Ovesen er tydelig stolt over neste års utgave av "Salangskalenderen". - Vi har tatt med helt nye og flotte bilder i denne kalenderutgaven, sier en fornøyd Gulli Hanne Ovesen. I år er 7 forskjellige fotografer representert i kalenderen med bilder fra Salangen Fotoklubb. Dette er den 17. årgangen av kalenderen, i farger. I dennne utgaven er det Hans Sverre Woll som har fått førstesidebildet.


Fin julegave
Gulli forteller at årets kalender er en fin julegave, verdt sine 125,- kroner. - Mange velger å kjøpe kalenderen å gi den i en fin julegave til en utflyttet salangsværing, understreker Gulli. Kalenderen fås kjøpt på Statoil, Narvesen, Maxi Miljø, Mazhars Grillbar og Joker på Medby på Sjøvegan for å nevne noen utsalgssteder.


Kan bestille
Folk som bor utenfor Salangen, og ønsker å ha et eksemplar av kalenderen, kan bestille den ved og ta kontakt med Salangen fotoklubb. - Kalenderen kommer ut i salg på dørene til salangsværingene i løpet av denne uka. Elever fra ungdomstrinnet på Salangen skole skal selge kalenderen, avslutter Gulli Ovesen.