Det heter seg at det er en tid for alt. Nå har "kremmeren" og butikksjefen Agnar Magne Fossbakk meldt sin avgang i Coop Nord og for butikken Extra på Sjøvegan. - Jeg er kommet frem til at nå er tiden kommet for å trekke seg tilbake etter mange år i samvirkeorganisasjonen, som har vært en fantastisk arbeidsplass. Organisasjonen tar godt vare på sine ansatte både med kursing og oppdatering når organisasjonen utvikler seg som den hele tiden gjør. Og når jeg tenker tilbake på hvordan det var den gangen jeg begynte i daværende Samvirkelaget, så har det vært en revolusjonerende utvikling frem til i dag, sier Agnar Magne til nettavisen.

aapning_extra_ingress.jpg
I år 2018 kunne en ny dagligvarebutikk se dagens lys på Sjøvegan. Agnar Magne sin store drøm om å få etablert en større og mer moderne Coop- butikk på Sjøvegan var blitt et faktum. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN


Resultat
Det at Agnar Magne Fossbakk ville trekke seg fra sin stilling som butikksjef er ikke av helt ny dato og ikke helt plutselig. - Det har jeg i grunnen forberedt meg på i to år nå, for det å gå ut av en slik jobb er ikke helt enkelt, og jeg trengte å forberede meg å bearbeide dette. For dette har egentlig vært mer enn bare en jobb. Det handler om en livsstil i dette tilfellet. Jeg ville jo bygge opp og få en god butikk, og jobbet jo mye for å oppnå gode resultater. Dette gjorde at kundene fikk oppleve både god service og gode produkter til en god pris. I denne sammenhengen er det klart at det er resultatene som har vært drivkraften og inspirasjonen for å utvikle butikken til det den er blitt til i dag, sier Fossbakk med et stort smil.


Agnar Magne har i alle år når han har drevet Coop Prix og Extra Sjøvegan vært ute etter og trekke frem de lokale samarbeidspartnerne. Det gjelder både foreninger og lokale bedrifter. Her sammens med Tore Nordahl i Dyrøymat. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Vemodig
Etter mange år på en og samme arbeidsplass, og hvor jobben har vært mer enn en bare jobb, så er det nok greit å ha en plan videre i livet.- Ja, du kan si at fra 1.mai hvor jeg offisielt går av som butikksjef her ved Extra på Sjøvegan, så har jeg planlagt prosjekter og gjøremål frem til høsten. Det er klart at det blir vemodig å trekke seg tilbake, både fra Coop Nord og ikke minst fra alle de flotte kundene som på en måte er blitt en del av min hverdag gjennom mange år. Men nå vil jeg gjøre andre ting, og nyte en god pensjonisttilværelse, og ikke minst få være mer sammens med familien. Så nå håper jeg at det kommer mange søker til stillingen som ny butikksjef ved Extra Sjøvegan, avslutter Agnar Magne Fossbakk til nettavisen.