JC Anker er et internettbasert selskap som selger sine produkter, både igjennom nettet og som grossist til øvrige forettninger. - Det er et familiebasert selskap som har sine butikklokaler i den gamle Åsbakk Elektro- butikken i sentrum av Sjøvegan. JC Anker ble etablert høsten 2010 og har spesialisert seg på produkter i ren kasjmirull.


Ullklær
Kasjmirulla er lett, varm og så klør den heller ikke. - Ulla kommer fra kasjmirgeita i indre Mongolia. Plaggene er laget av denne ulla har tradisjonellt vært luksusplagg, men noe av tanken bak oppstarten av JC Anker har vært "Cashmere to the people" eller kasjmir for folk flest, sier en tydelig fornøyd Jon Christan Anker til nettavisen.


Klær
Ulla som klærne til JC Anker er laget av er ganske tynn, men de varmer godt og klør ikke. - De trenger ikke vaskes så ofte, men når den skal vaskes må anvisningen følges godt, for at ikke den fine ulla skal bli ødelagt, sier Anker. De produktene som selges på nettet i dag er blant annet, luer, votter, skjerf, gensre, cardigan, babytepper og slumrepledd. Sjekk ut nettsidene her !