Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
flytterinnilokalerbig
Redaktør Jon Henrik Larsen holder skiltet til Salangen-Nyheter etter at det ble tatt ned denne uken fra veggen i Steinholtgården. FOTO: VERONICA KLAUSSEN

Inn i nye lokaler i sentrum:

Nettavisen på flyttefot

SJØVEGAN: Mange har snakket og har mange har lurt hva som skal inn i de gamle Martine- lokalene på Sjøvegan. Men nå er det offisielt klart. Salangen-Nyheter kommer inn i lokalene, og flyttingen har nå startet.


I to år har nettavisen Salangen-Nyheter hatt et utrolig flott leieforhold til familien Steinholt i Salangen, som eier Steinholt-gården i sentrum av Sjøvegan. Dessverre ekspanderer avisen for hvert år som går, og lokalene i Steinholt-gården er blitt for små. Derfor måtte nettavisens redaktør for noen en tid tilbake begynne og leite etter nye lokaler. Og nå er lokalitetene klare. - Vi skal flytte inn i de gamle lokalene der Martine Klær hadde sin virksomhet tidligere. Det er ca. 250 kvadrat store lokaler som vi kommer til å fylle opp til siste plass, sier redaktør og eier Jon Henrik Larsen.


Blir kjempeflott
De nye lokalene har i den siste uken vært ett byggeområde. Tennevoll Vaktmestertjeneste ved Stig Vimme i spissen har stått for byggingen av lettvegger og møblemang til lokalene. Noe som har blitt kjempebra til slutt ! Det er Eigil Lynum som eier bygget og lokalene i dag der nettavisen skal inn. - Det er kjempeflotte lokaler vi kommer inn i. Vi har blitt tatt godt i mot av Lynum nå som vi skal flytte inn, så vi gleder oss til å flytte inn og komme i orden, sier redaktør Jon Henrik Larsen. På grunn av flyttingen denne uken, blir driften på nettavisen litt redusert. Sidene blir ikke like mye oppdatert med nyheter som vanlig. Vi ber om forståelse for dette i flytteperioden. Når avisen er på plass, vil vi komme tilbake til den offisielle åpningen og en omvisning i de nye lokalene. Følg med  !

Til nyhetsarkivet
Tips en venn