Klokken 12:00 fredag ble snora klippet og det nye bygget i Ånderkleiva tilhørende M. Arvesen Eiendom  AS ble offisielt åpnet. - Er jo både overasket og ydmyk over at så mange som mellom 170 og 200 mennesker kom for å delta på denne åpningen. I tillegg hadde vi invitert alle samarbeidsparter til å være med på selve åpningen. Jeg er veldig godt fornøyd med et etterlengtet bygg. Her skal vi foreta reparasjoner av motorer og hydraulikk og ellers utstyr som vi bruker i virksomheten. Til nå har vi jo hatt utstyr lagret rundt på bygda, og selv om dette bygget ble dyrt, så tror vi at vi kan forlenge levetiden på vårt utstyr betraktelig ved at vi får et tørt og luftig lager, og at vi kan få tatt nødvendige reparasjoner og vedlikehold, sier medeier og kystfisker Børge Arvesen til nettavisen.

forestooffisiellaapningbig2.jpg
Bygget i Ånderkleiva sett fra utsiden. Det er blitt et praktbygg som er tegnet av selskapet Snøhetta.


Etterlengtet
Denne dagen har vært etterlengtet i Ånderkleiva. - Ja det har det vært, men nå er det 1200 kvadratmeter store bygget åpnet og en realitet, så for oss har dette vært en festdag. Vi serverte fiskesuppe, marsjipankake og kaffe, samt brus til barna. Og for barna var heisen vår en veldig populær sak å utforske å prøve. Det er klart at lokalbefolkninga har jo sett at det ble ført opp et bygg, og nå i dag kunne vi vise det frem, forteller en engasjert medeier og kystfisker Børge Arvesen, som er en av fire eiere av selskapet.

forestooffisiellaapningbig3.jpg
Bygget i Ånderkleiva sett fra utsiden. Det er blitt et praktbygg som er tegnet av selskapet Snøhetta. 


Lenge siden det starta
Historien forteller at det hele bedriftseventyret startet så tidlig som i 1857. - Det stemmer det, og da ble det start med båt og kystfiskeri av torsk,sei, hyse, sild og det som var vanlig å fiske på den gangen. I dag er vi jo 4 søsken som eier dette selskapet , som består av både fiskeoppdrett og tråler og eiendomselskap. Så vi er jo stolte i dag at vi har fått dette bygget som gjør oss i stand til å kunne ta vare på utstyr, og på den måten bedre økonomi på sikt, selv om dette ble et dyrt bygg, avslutter en veldig fornøyd eier Børge Arvesen til nettavisen.