Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
formyepenger1big
Her strøs veien i 6,5 varmegrader. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Salting eller strøing om en annen:

Mye penger til overs ?

SETERMOEN: I disse tider er det mange ting som virker noe uforståelig. De siste ukene har det vært regn og mildvær med flere plussgrader og likevel kommer Mesta. Vi lurer jo da på om dette ikke er noe sløsing av midler som kunne vært brukt når vinteren kommer og det er behov for det.


 

Sist fredag var det 6,5 varmegrader ute og på tur til Setermoen ligger det en bil fra Mesta forran. Bilen går merkverdig sakte i åttisonen og snart blir det klart for oss hvorfor. Den strør salt. I 6,5 varmegrader? Hva er egentlig hensikten med det? Vi lurer jo da selvsagt på om det er Mesta som har alt for mye penger igjen som de må få brukt opp nå før året er over. Det er nemlig ikke første gangen vi treffer på biler fra Mesta som er ute å strør i plussgrader.


Salangen
Også på Sjøvegan har vi observert strøbilen når det strengt tatt ikke har vært behov for dette. Når det er snø og glatt ute ser vi dem ikke, men de er der før det blir glatt. Vi lurer litt på hvorfor dette gjøres nå, så vi gjorde et forsøk på å ringe og spørre, men vi ble hele tiden sendt videre til noen som kunne svare.....

Til nyhetsarkivet
Tips en venn