Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
morkegatelysbig
Krysset opp til Sandbergan kommer til å forbli mørkt resten av vinteren. FOTO: KARIN HASUND

Jordfeil skaper problemer:

Mørklagt kryss

SANDBERGAN: Innkjøringen opp til Sandbergan har i flere uker vært mørklagt, og flere har lurt på om ikke kommunen snart skal få lys tilbake i lyktestolpene. Dessverre er det ikke så enkelt å løse problemet og folk må nok belage seg på manglende lys frem til våren.


De tre nederste lyktestolpene i krysset opp til Sandbergan har de siste 3-4 ukene vært uten lys, og det er flere som ønsker å få lyset tilbake. Folk fra kommunen har vært i området og sjekket flere ganger uten at problemet har blitt løst. - Det er ikke pærer som har gått, men en jordfeil ned i bakken. Vi har ikke klart å lokalisere nøyaktig hvor feilen ligger, men vi har en mistanke, forteller Reidar Berg, teknisk sjef i Salangen kommune. Det er flere lyktestolper opp mot Vasshaug skole som også er mørke. Disse tilhører samme sløyfe som de andre og manglende lys her skyldes derfor samme jordfeil.


Neste år
Tele i bakken skaper problemer for gravearbeidet og det vil derfor ikke bli igangsatt før til våren. Dermed ser det ut til at lyktestolpene vil forbli mørke frem til våren neste år. - Vi får bare oppfordre folk til å bruke refleks når de er ute og går, og bilførere om å kjøre forsiktig, sier Berg.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS