På fredag feiret SFO i Salangen mørketidsfest for å markere at vi går i mot mørkere tider. Under feiringen lekte ungene seg på skøytebanene på U4-området. Det var til sammen 40 barn som turte å bevege seg ut på glattisen med skøyter på bena. Etter hvert fikk de også servert pølser og saft, og kunne varme kroppen rundt bålet. De ansatte kunne informere nettavisen at ungene hadde gledet seg lenge for dra på skøytebanen og det virket ut som de storkoste seg på banen.

MorkefestSkoyter_Big.jpg
Ida Kristin Johansen (t.v), Solveig Aglen Losvik, Sara Rørstrand og Maiken Andreassen var enige om at det var kult å synge fremfor politikerne. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN.


Sang til politikerne
Noen av de eldste barna besøkte kommunehuset og fikk i utfordring å synge fremfor politikerne. De sang første vers av Tenn et lys og Den lure nissen. Maiken Andreassen var en av jentene som var med å synge og hun syntes det ikke var skummelt, men bare flaut. - Det var artig å synge, men det var litt flaut der og da, sier hun til nettavisen. Sara Rørstrand sier at de fikk belønning etterpå i form av pepperkake og mandarin, men det måtte være en hemmelighet for å ikke gjøre de andre barna sjalu.