Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Millionfisken - Nyheter

SALANGEN-NYHETER.COM

Christian sin and vant

ANDELUND: Lørdagens SjøvegAND River Race 2019 gikk av stabelen i år som i fjor, og like flott gjennomført som alle år tidligere. I år var det derimot Christian Sørensen som vant hele 30.000 kroner på grunn av at han hadde den rette badeanda.
detglade90talletforside

90' tallet tilbake igjen

SJØVEGAN: Lørdag kveld var skrevet i 90-tallets tegn under Millionfisken, og mimrestemningen var til å ta og føle på!.
SALANGEN-NYHETER.COM

- Husk flytevesten!

SJØVEGAN: Millionfisken er godt i gang og folket samles på havet. For Marianne Midtgård (t.v) og Neeve Donohue (t.h) i Redningsselskapet er det viktig og minne folk om å sjekke redningsvestene sine.
ddemillionfiskenforside

Fullt festivaltelt til D.D.E

SJØVEGAN: Fra scenen i Millionfisken-teltet trollbandt D.D.E. publikum med trønderrock gjennom den to timers lange konserten fredag kveld. servert som perler på ei snor.
SALANGEN-NYHETER.COM

Politiet avholdt kontroll

SJØVEGAN: Betjenter fra Midt-Troms lensmannsdistrikt vil være godt synelige under Millionfisken-arrangementet i Salangen i helga. I går torsdag avholdt de promille- og dokumentasjonskontroll.
SALANGEN-NYHETER.COM

Kystvakta er ankommet

KARAVIKA: KV Heimdal ankom Salangen i går torsdag ettermiddag. Skipets mannskap skal være tilstede under Millionfisken og hjelpe politiet og arrangøren.
ddemillionfiskenforside

DDE til Millionfisken!

SJØVEGAN: Tirsdag kveld slapp Millionfisken alle artistene som kommer til å sørge for det sceniske bidraget til neste års fiskefestival. I år kommer blandt annet bandet DDE!.
ronny_dorum_forside

– Helt "shaky" i beina

SJØVEGAN: Halv-millionenen gikk ikke i år heller på slutten av Millionfisken, men de som lå nærmest idealvekta på ørreten sto med brede smil for det om. Ronny Dørum var nærmest idealvekta som i år var 1160 gram.
torkel_rørstrand-6

– Godt folkeliv!

LUNDKAIA: Selvom været ikke var med oss i år, og fiskeforholdene har vært litt dårlig. Så har deltakerne blitt strålende fornøyd, på lik linje med arrangørene.
narvik

– Jeg er bare kaptein jeg

SAGFJORDEN: Fisket er nå slutt, og folket ute i fjorden har pakket sammen. Narvikværingene Randi og Rolf Lysvoll var ute og tok siste innspurt på Millionfisken 2018.
Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen
Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS