Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
SALANGEN-NYHETER.COM

SjøvegAND River Race 2019:

ANDELUND: Lørdagens SjøvegAND River Race 2019 gikk av stabelen i år som i fjor, og like flott gjennomført som alle år tidligere. I år var det derimot Christian Sørensen som vant hele 30.000 kroner på grunn av at han hadde den rette badeanda.
Les mer
detglade90talletforside

Millionfisken 2019:

SJØVEGAN: Lørdag kveld var skrevet i 90-tallets tegn under Millionfisken, og mimrestemningen var til å ta og føle på!.
Les mer og se video
SALANGEN-NYHETER.COM

Personell fra Redningsselskapet:

SJØVEGAN: Millionfisken er godt i gang og folket samles på havet. For Marianne Midtgård (t.v) og Neeve Donohue (t.h) i Redningsselskapet er det viktig og minne folk om å sjekke redningsvestene sine.
Les mer
 
ddemillionfiskenforside

Millionfisken 2019:

SJØVEGAN: Fra scenen i Millionfisken-teltet trollbandt D.D.E. publikum med trønderrock gjennom den to timers lange konserten fredag kveld. servert som perler på ei snor.
Les mer
SALANGEN-NYHETER.COM

Vil være synelig under Millionfisken:

SJØVEGAN: Betjenter fra Midt-Troms lensmannsdistrikt vil være godt synelige under Millionfisken-arrangementet i Salangen i helga. I går torsdag avholdt de promille- og dokumentasjonskontroll.
Les mer
 
SALANGEN-NYHETER.COM

KV Heimdal deltar på Millionfisken:

KARAVIKA: KV Heimdal ankom Salangen i går torsdag ettermiddag. Skipets mannskap skal være tilstede under Millionfisken og hjelpe politiet og arrangøren.
Les mer
ddemillionfiskenforside

Alle artistene er sluppet:

SJØVEGAN: Tirsdag kveld slapp Millionfisken alle artistene som kommer til å sørge for det sceniske bidraget til neste års fiskefestival. I år kommer blandt annet bandet DDE!.
Les mer og se video
 
ronny_dorum_forside

Ingen vant 500.000 i år heller:

SJØVEGAN: Halv-millionenen gikk ikke i år heller på slutten av Millionfisken, men de som lå nærmest idealvekta på ørreten sto med brede smil for det om. Ronny Dørum var nærmest idealvekta som i år var 1160 gram.
Les mer
torkel_rørstrand-6

Millionfisken oppsummeres:

LUNDKAIA: Selvom været ikke var med oss i år, og fiskeforholdene har vært litt dårlig. Så har deltakerne blitt strålende fornøyd, på lik linje med arrangørene.
Les mer
narvik

Dårlige fiskeforhold:

SAGFJORDEN: Fisket er nå slutt, og folket ute i fjorden har pakket sammen. Narvikværingene Randi og Rolf Lysvoll var ute og tok siste innspurt på Millionfisken 2018.
Les mer
stillenattforside

Millionfisken 2018:

SJØVEGAN: Det har vært en rolig natt for lovens lange arm i forbindelse med Millionfisken.
Les mer
 
Norwegian_creedence_ingress

Storslagen avslutning:

SJØVEGAN: Lørdagens Millionfisk-konsert er over for denne gangen, men den musikalske gleden ble igjen helt fram til soloppgangen. Med de erfarne "The Norwegian Creedence" som siste nummer var humøret på topp.
Les mer
sylia-2

Lørdagsartisten overasker:

LUNDKAIA: Sylia som er den første lørdags-artisten leverte trøkk fra hovedscenen nede på festivalområdet lørdagskveld. Hun så ut som om hun storkoste seg på scenen her i Sjøvegan og Millionfisken.
Les mer
 
premeutdeling_lordag-3

Effektiv premieutdeling:

LUNDKAIA: Selvom det var to premieutdelinger som ble avviklet lørdags kveld, gikk det fort. Største fisken så langt ble også tatt i dag, en kveite på 35 kg.
Les mer
IKVELDSAJGA_INGRESS

Se "I kveld fra Millionfisken":

SJØVEGAN: Vi har vært ute i Sjøvegan i hele dag for å få med oss alle aktivitetene som har foregått både i og utenom sentrum. Sissel Mathisen er også i dag programleder for "I kveld fra Millionfisken". Følg med!
Se programmet her
 
brannvesenet_i_sentrum-7

Salangen Brann og Redning:

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag tok Salangen Brann og Redning og møtte opp i sentrum for å lage en hinderløype som barn kunne prøve seg på. Hinderløypa går ut på aktiviteter som brannvesenet må gjøre i jobben de gjør.
Les mer
konsernsjefjansonforside

Konsernsjef fornøyd:

SJØVEGAN: Jan-Frode Janson (bildet) møtte i dag opp på Sjøvegan for å delta på Millionfisken ilag med sin familie. Han forteller at han er fornøyd med arrangementet, men ikke med fiskeforholdene.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS