Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ddemillionfiskenforside

Alle artistene er sluppet:

SJØVEGAN: Tirsdag kveld slapp Millionfisken alle artistene som kommer til å sørge for det sceniske bidraget til neste års fiskefestival. I år kommer blandt annet bandet DDE!.
Les mer og se video
ronny_dorum_forside

Ingen vant 500.000 i år heller:

SJØVEGAN: Halv-millionenen gikk ikke i år heller på slutten av Millionfisken, men de som lå nærmest idealvekta på ørreten sto med brede smil for det om. Ronny Dørum var nærmest idealvekta som i år var 1160 gram.
Les mer
torkel_rørstrand-6

Millionfisken oppsummeres:

LUNDKAIA: Selvom været ikke var med oss i år, og fiskeforholdene har vært litt dårlig. Så har deltakerne blitt strålende fornøyd, på lik linje med arrangørene.
Les mer
narvik

Dårlige fiskeforhold:

SAGFJORDEN: Fisket er nå slutt, og folket ute i fjorden har pakket sammen. Narvikværingene Randi og Rolf Lysvoll var ute og tok siste innspurt på Millionfisken 2018.
Les mer
stillenattforside

Millionfisken 2018:

SJØVEGAN: Det har vært en rolig natt for lovens lange arm i forbindelse med Millionfisken.
Les mer
 
Norwegian_creedence_ingress

Storslagen avslutning:

SJØVEGAN: Lørdagens Millionfisk-konsert er over for denne gangen, men den musikalske gleden ble igjen helt fram til soloppgangen. Med de erfarne "The Norwegian Creedence" som siste nummer var humøret på topp.
Les mer
sylia-2

Lørdagsartisten overasker:

LUNDKAIA: Sylia som er den første lørdags-artisten leverte trøkk fra hovedscenen nede på festivalområdet lørdagskveld. Hun så ut som om hun storkoste seg på scenen her i Sjøvegan og Millionfisken.
Les mer
premeutdeling_lordag-3

Effektiv premieutdeling:

LUNDKAIA: Selvom det var to premieutdelinger som ble avviklet lørdags kveld, gikk det fort. Største fisken så langt ble også tatt i dag, en kveite på 35 kg.
Les mer
IKVELDSAJGA_INGRESS

Se "I kveld fra Millionfisken":

SJØVEGAN: Vi har vært ute i Sjøvegan i hele dag for å få med oss alle aktivitetene som har foregått både i og utenom sentrum. Sissel Mathisen er også i dag programleder for "I kveld fra Millionfisken". Følg med!
Se programmet her
 
brannvesenet_i_sentrum-7

Salangen Brann og Redning:

SJØVEGAN: Lørdag ettermiddag tok Salangen Brann og Redning og møtte opp i sentrum for å lage en hinderløype som barn kunne prøve seg på. Hinderløypa går ut på aktiviteter som brannvesenet må gjøre i jobben de gjør.
Les mer
konsernsjefjansonforside

Konsernsjef fornøyd:

SJØVEGAN: Jan-Frode Janson (bildet) møtte i dag opp på Sjøvegan for å delta på Millionfisken ilag med sin familie. Han forteller at han er fornøyd med arrangementet, men ikke med fiskeforholdene.
Les mer
 
andeløpet-6

Se bildeserien:

ANDELUND: Andeløpet som årlig arrangeres av Salangen Musikkforening gikk i år av stabelen med et hav av både publikum og ender. Sola tittet til og med fram under hele løpet.
Les mer og se bilder!
fast_pa_tivoli_forside

Satt fast i 30 minutter:

SJØVEGAN: Besøkende på Hugos Tivoli ble sittende fast på en av karusellen. Mekanikken som åpnet og lukket dørene fungerte ikke.
Les mer
 
parkeringskaos_forside

Mye biler i sentrum:

SJØVEGAN: Gatene i sentrum er nå under Millionfisken stappet med biler. Biler parkerer der du aldri har sett biler parkere før i Sjøvegan.
Les mer
gatelopet_forside

Se bildeserien:

SJØVEGAN: Ungene hadde lyst til å løpe flere runder, mens trafikken sto i Sjøvegan-sentrum. Arrangørene var godt fornøyd.
Les mer
 
INGRESS[1]

Se "I kveld fra Millionfisken":

SJØVEGAN: Vi tar pulsen på Millionfisken- arrangementet i Salangen, med interessante personer og gjester med Sissel Mathisen som programleder. Følg med!
Se programmet her
cc_cowboys_forside

CC Cowboys leverer:

LUNDKAIA: Etter at CC Cowboys byttet fra hovedscenen og til festivalteltet på grunn av vind, så kan det rapporteres om et fullt telt, og brede smil fra publikummet.
Les mer
 


Arrangementer

Søk i våre sider


https://www.Autodoc.Co.No

Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS