Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
fredagskosforside[1]
Jon Henrik Larsen (t.v) og Are Apeland (t.h) er begge klare for å starte opp med nyhetsmagasinet "Midt på dagen" på Salangen-Nyheters WebTV i morgen tirsdag. FOTO: GRY MALIN MYRLAND

Nytt web-tv program ser dagens lys:

"Midt på dagen" igjen

SJØVEGAN: Etter en god stund av luften, er ettermiddagssendingen "Midt på dagen" på lufta igjen i morgen tirsdag. Klokken 15.00 kan du skru på Salangen-Nyheters WebTV og høre nyheter og god musikk fra vår region helt fram til kl. 16.00.


Etter en periode av lufta, er nå programmet ”Midt på dagen” på tilbake på lufta igjen. Ettermiddagssendingen sendes direkte på Salangen-Nyheters WebTV hver ukedag mellom kl. 15.00 og 16.00. Programmet skal være på lufta igjen fra og med i morgen tirsdag. Webtv-programmet som blir i beste "Dagsnytt 18"- stil, er et etterlengtet nyhetstilbud for web-seerne til Salangen-Nyheter i Indre Sør-Troms. 


Smått og godt
- Jeg, og Are Apeland skal nå lage et nyhetsprogram med navn Midt på dagen, som skal gå på Salangen-Nyheters WebTV. Programmet skal ha med små og store lokalnyheter fra Lavangen, Gratangen, Bardu og Salangen og regionen forøvrig, sier redaktør og eier av Salangen-Nyheter, Jon Henrik Larsen. Programmet har fått navnet «Midt på dagen» og vil sendes hver ettermiddag i ukedagene. Radiosendingen skal lages og produseres i de nye lokalene til Salangen-Nyheter midt i sentrum av Sjøvegan. Det vil dukke opp en link på Salangen-Nyheter når sendingen er på direkten fra kl. 15.00 hver dag. Dette slik at folk over hele verden kan gå inn og høre og se sendingen via web-tven til Salangen-Nyheter.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn