På bildet: Gruppa "Mighty Marith & The Mean Men" spiller i kveld på utestedet "Nyt".


I kveld er det klart for skikkelig musikk på utestedet "Nyt". Artisten Marith Endresen er et navn som mange, ihvertfall i Nord-Norge, drar kjensel på. Etter over 30 år i bransjen har mange fått gleden av å høre hennes kraftfulle tolkninger av noen av de fineste låtene som er kommet fra bluesens, rockens og soulens beste artister og låtskrivere. Mange store stjerner har latt seg forbløffe av Marith, og hun har nærmest lagt Mississippi for sine føtter etter flere opptredener på festivaler, juke joints, og sågar i en lokal kirke!


Meningsfulle menn

Med seg har hun "The MeanMen." To gode venner og musikere som ikke er helt fersk i faget; Trond Hansen er den mest groovy bassisten som fins i mils omkrets. Han har spilt sammen med Marith over 30 - tredve! - år. De har reist landet rundt i turnebuss sammen, og det er få ganger hun står på en scene uten ham ved sin side. I tillegg holder han
nesten verdensrekord i utholdenhet som bluesbassist - sammenhengende i over 40 timer! Han er selv usikker på hva som er den største prestasjonen... Gitarist Hans Isaksen er den reneste reivungen i dette selskapet. Hans' fartstid sammen med Marith har dog passert 15 år. Hans distinkte stil og rotekte gitarsound gjør trioens lydbilde komplett.
Det er et understatement å kalle denne trioen samspilt!


Rett hjem i musikkens tegn

I dette hyggelige, lette formatet kommer Marith virkelig til sin rett. Her er det nakent, rått, sårt og ekte. Man hører alle små detajer og nyanser som ellers lett forsvinner fra en mere tett befolket scene. Unn Deg sjansen til å oppleve denne flotte lille comboen på utestedet "Nyt" i kveld. Inngang kr. 150,-.