Det kom inn totalt 214 kandidatforslag til Salangen-Nyheter på hvem som skulle få "Årets Salangen-stjerne". Men det ble en dame som står på som frivillig i mange ulike lag og organisasjoner i Salangen som fikk hedersprisen i år. Våre lesere ønsket at May Eriksen skulle få en påskjønnelse før jul, i form av julestjerna. Begrunnelsen for at Eriksen fikk stjerna er:  "Som pensjonist, gjør hun ekstra stor innsats for mennesker som trenger litt oppmuntring og støtte. Hun jobber utrøttelig i Røde Kors og får også de andre til å yte noe ekstra. Dessuten stiller hun opp ”privat” med for eksempel lefsebaking på Blåklokka. Hun er også med i Demensforeninga og deltar i aktiviteter der. I det hele tatt en uvurderlig omsorgsperson!", skriver en av forslagsstillerne om henne.


Delt ut på direkten 
Prisen "Årets Salangen-stjerne" ble delt ut på mandagens program av "Julestemning" på Salangen-Nyheter. May Eriksen var gjest i studio hos Herleif Kristoffersen og Are Apeland i forbindelse med året som har gått og arbeidet til Røde Kors Salangen. Da benyttet redaktør Jon Henrik Larsen muligheten til å overraske henne med prisen og den fine julestjerna som er gitt av Anitas Blomster på Sjøvegan. - Tusen takk. Herregud, jeg ble
overrasket nå. Dette var veldig hyggelig. Jeg kunne ikke ha gjort alt det som jeg er med på alene. Det er mange andre også, sa May Eriksen med en liten tåre i øyekroken. Julestjerna kommer til å få en hedersplass hjemme hos May, forsikrer hun.