På bildet: 13-årige Maia Gartland Hoff skal lørdag delta på den rocka førjulskonserten i Salangen kulturhus.


Den talentfulle jenta fra Laberg skal fremføre blant annet sin selvskrevne melodi "My love is floating away" for publikum som kommer på den rocka førjulskonserten lørdag kveld. - Jeg gleder meg til konserten. Det blir artig, sier Gartland Hoff til nettavisen.


Mange vil delta

Hun skal i lag med Blått & Rått, The Soul Company, Geir "Elvis", Ourland, Bjarne & Trine, Anders Hoffmann, Hilde Lomås, Mona Digre, Marcanto og Sindre Pedersen skape god julestemning hos salangsværingene. Inntekten av konserten skal i følge initativtaker Odd Andreas Tofteng gå til en god sak. - Vi vil vurdere etter konserten hva vi skal bruke inntektene til, men det blir noe bra, sier Tofteng som samtidig håper at konserten kan bli en årlig begivenhet i Salangen-samfunnet. 


Billetter ute for salg
 Allerede er billettsalget til konserten godt i gang på Narvesen og biblioteket i Salangen. - Vi håper på fullsatt kulturhus, og oppfordrer alle som ikke har lagt planer for lørdagen, om å legge planene om å gå på konserten vår, sier Odd Andreas Tofteng. Konserten starter kl. 19.30 lørdag kveld.
Foto: Jon Henrik Larsen