Førstkommende søndag 4. desember er det tid for den årlige lysmessen i Salangen kirke. Konfirmantene deltar, det samme gjør Vårkvad og musikkkorpset. - Vi markerer dessuten verdens AIDSdag og får besøk av Charles Taylor som forteller om AIDSprosjektet som menigheten er engasjert i, i Kamerun. Etterpå er det kirkekafè. Det er konfirmantene som står ansvarlig for kafesalget og pengene de får inn går til inntekt for konfirmantenes deltagelse på Finnsnes- natta, som er et stort konfirmantarrangement for Sør- og midt Troms, sier sogneprest Kim Astrup til nettavisen.


Til Rørbakken

På søndag formiddag er det adventsgudstjeneste på grendehuset på Rørbakken, med kaffe etterpå. Det er innbyggerne på Rørbakken som her ordner med kaffe.


Kirka 30 år
Søndag den 11.desember blir det festgudstjeneste klokken 11.00, og prosten kommer også for å delta. Vårkvad deltar sammen med andre musikere og skal lage stemning. Det vil bli presentasjon av det nye menighetsrådet. - Etterpå blir det kirkekaffe, med gode kaker og stor stemning og fortellinger både fra kirkebrannen og ny-bygget som nå er vår kirke i dag. Alle som ønsker å delta på disse arrangementene er hjertelig velkommen, sier sogneprest Kim Astrup til nettavisen.