Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Jon Henriks iMac

Salangen Seilflyklubb

Salangen Seilflyklubb ble dannet i 2006 og stiftet januar 2007. Klubben holder til ved Elvenes flyplass i Øvre Salangen.
Gå til nettsted
rodekors

Salangen Røde Kors

Salangen Røde Kors har 32 betalende medlemmer og er en aktiv forening med flere aktiviteter innenfor omsorgsfeltet.
Gå til nettsted
Jon Henrik

Sjøvegan videregående skole

Sjøvegan videregående skole ligger i sentrum av Sjøvegan med utsikt over hav og fjell. Skolen ble bygget i 1971 og er en av fylkets mest velholdte skolebygg. I dag er det omlag 230 elever ved skolen.
Gå til nettsted
sifskiside

Salangen Idrettsforening Ski

Salangen Idrettsforening Ski har flere medlemmer blant både unger og ungdommer i Salangen. På sidene kan du følge med på treningstider og andre aktuelle nyheter i klubben.
Gå til nettsted
salangenfoto

Salangen Fotoklubb

Den lokale fotoklubben som årlig gir ut den populære Salangskalenderen. Har medlemmer fra Salangen, Lavangen og Bardu til daglig.
Gå til nettsted
sortromsmuseum

Sør-Troms Museum

Sør-Troms Museum driver et variert museum med mange forskjellige museumsanlegg og tema i åtte kommuner, i tillegg til Trastad Samlinger og Trondenes Historiske Senter.
Gå til nettsted
millionfisken

Millionfisken 2022

Sommerens store begivenhet i Salangen. Startet i 2007 og har skapt mye god omtale og engasjement i bygda. Arrangeres fra 30.juni til 3.juli-2022
Gå til nettsted
siffotball

Salangen IF Fotball

Salangen store stolthet innenfor fotball. Har fotballag i ulike aldersklasser og et herrelag i 3.divisjon samt damelag i 2.divisjon.
Gå til nettsted
mentalhelse

Mental Helse Salangen

Mental Helse Salangen er et aktivt lokallag som blant annet driver "Møteplassen" i sentrum av Sjøvegan, i tilegg til mange andre aktiviteter.
Gå til nettsted
jmjensennettsider

JM Jenssen Maskin AS

Etablert som aksjeselskap i februar 2010. Firmaet har etter oppstart hatt stor aktivitet med mange og varierte arbeidsoppgaver. Vårt kontor er i Gamleverksvei 6, på Salangsverket, ca. 8 km fra Sjøvegan sentrum.
Gå til nettsted
lapphaugen

Lapphaugen Turiststasjon

Lapphaugen Turiststasjon er en campingplass og kafeteria med middagssalg i Lavangen i Troms fylke. Lapphaugen holder til i unike, naturskjønne og arktiske fjellområder.
Gå til nettsted
garsnessider

Garsnes Brygge og Camping

Velkommen til et aldri så lite eventyr - midt i Sagfjorden. Her finner du en fin liten kafe og campingplass. Stedet er veldig populært besøkt på sommerstid både i regn og i sol.
Gå til nettsted
elvelund

Elvelund Camping

Elvelund Camping ble åpnet i 1989, og utvidet i 1996. Campingplassen er en populær samlingsplass for bygdas befolkning og for gjester utenfra.
Gå til nettsted
fjellkysten

Fjellkysten Gjestehus

Midt i en storslått fjellverden ved en av Norges vakreste og stilleste fjorder, Lavangen, ligger Fjellkysten.
Gå til nettsted